Handcrème op natuurlijke basis

Een handcrème op natuurlijke basis kun je het hele jaar door smeren. Je handen zijn je visitekaartje, verzorg ze dus goed. Mooie en verzorgde handen en nagels geven een positieve eerste indruk.
Je handen hebben het dagelijks best zwaar. We gebruiken ze de hele dag. Ze komen in aanraking met chemische middelen, we wassen ze vaak met zeep en ze staan altijd bloot aan de invloeden van de zon, regen, wind en kou.

Dan is het niet zo gek dat je handen verzorging nodig hebben. Verzorg je handen daarom met een handcrème op natuurlijke basis. Dan weet je zeker dat je handen alles krijgen wat ze nodig hebben om weer lekker zacht en soepel te worden en te blijven.

Waarom goede verzorgende handcrème zo belangrijk is

We gebruiken onze handen de hele dag, bij alles wat we doen. Let er maar eens op. De huid van onze handen is wel wat gewend en als je vaak zwaar werk doet met je handen ontstaat er op een gegeven moment eelt, om je handen te beschermen.

De huid op de rug van je hand is vrij dun en bevat weinig vetweefsel. Daardoor wordt vocht niet goed vastgehouden. Zeker in combinatie met veel zon zullen ouderdomsverschijnselen hier eerder te zien zijn.

Weersinvloeden, het gebruik van chemische middelen en vaak wassen met zeep droogt de huid van je handen uit. Je huid is niet langer zacht en soepel, maar wordt droog en strak. Heb je last van extreem droge handen dan zullen er zelfs vervelende, pijnlijke kloofjes ontstaan. Daar kun je veel last van hebben tijdens je dagelijkse bezigheden.

Een goede verzorgende handcrème voedt en beschermt je handen tegen invloeden van buitenaf. Je handen worden weer zacht en soepel. Kloofjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. En jij kunt weer alles doen wat je wilt. Zonder last te hebben van je handen.

Handcréme natuurlijke basis

Redenen om je handen te verzorgen met handcrème op natuurlijke basis:

• Je handen drogen uit onder verschillende weersomstandigheden. Koude, droge lucht zorgt ervoor dat de huid van je handen zomaar kan barsten.
• De verwarming flink opendraaien verlaagd de luchtvochtigheid in huis. Dit merk je aan je huid. Die zal al snel droog en trekkerig aanvoelen.
• Net als de airco in de zomer. Een goed afgestelde airco zal de luchtvochtigheid redelijk op peil houden. Maar niet elke airco doet dit. Je merkt dit aan je huid.
• Schoonmaakmiddelen, zeep en zelfs water drogen je handen uit. Schenk daarom extra aandacht aan handverzorging na het schoonmaken.
• Een gezonde levensstijl en gezonde voeding draagt bij aan een gezonde huid. Ongezonde voeding en stress zie je terug op je huid. En dus ook aan je handen.
• Smeer jij je handen ook in met zonnebrandcrème als je de zon in gaat? Vaak worden de handen vergeten. Terwijl juist de huid van de handen erg gevoelig is. De zon droogt je huid uit en laat hem sneller verouderen.
• Veel mensen hebben last van huidirritaties als gevolg van verzorgingsproducten. Deze kans wordt veel kleiner bij het gebruik van handverzorging op natuurlijke basis. De ingrediënten verzorgen je handen op een zachte, natuurlijke manier.

Mooie en verzorgde handen met handcrème op natuurlijke basis

Vanaf een jaar of 30 zal je huid gaan veranderen. Je huid wordt slapper en ouderdomsverschijnselen worden zichtbaar. Maar niet als je de handen goed verzorgt met een handcrème op natuurlijke basis.

Vlekjes, rimpels en andere onvolmaaktheden, die duiden op een vroegtijdige huidveroudering, worden met goede verzorging minder zichtbaar. Je handen blijven langer mooi en houden hun jeugdige uitstraling.

Waarom een handcrème op natuurlijke basis?

Je handen krijgen al genoeg te verduren tijdens de dag. Veel handen wassen met, soms agressieve, zeep droogt je handen uit. Chemische stoffen uit schoonmaakmiddelen dringen je huid binnen.
Je handen kunnen hier geïrriteerd op reageren. Je krijgt uitslag en je handen voelen onaangenaam aan.

Een goede, verzorgende handcrème op natuurlijke basis verzorgt je handen met natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heb je veel minder kans op allergische reacties of vervelende bijwerkingen.

In de handcrème van La Reine vind je 100% pure honing die je huid zijdezacht aan laat voelen. De bijenwas die erin verwerkt is, legt een beschermende laag om je handen. Zodat invloeden van buitenaf minder kans krijgen om de huid van je handen aan te tasten.

handcreme

Voordelen van natuurlijke handcrème met bijenwas

Bijenwas is een 100% natuurlijk product dat door de bijen zelf gemaakt wordt. Bijenwas helpt je handen te voeden, bevochtigen en verzachten. Ook de vorming van eelt wordt vermindert. De was legt een beschermend laagje om je handen, zonder vet of plakkerig aan te voelen.

Bijen zijn heel goed in zichzelf beschermen tegen ontstekingen en bacteriën. Ze gebruiken hiervoor bijenwas en propolis. Deze bijzondere goedjes zijn bedoeld om de aanwezigheid van micro-organismen, die infecties veroorzaken, te verhinderen.

Honing handcrème met natuurlijke ingrediënten

Ben je op zoek naar een handcrème op natuurlijke basis? Dan zit je goed met de honingcrème van La Reine. Deze crème is gemaakt van 100% natuurlijke honing. Deze honing komt van Hollandse bijen die op biologische wijze gehouden worden, met passie voor de natuur.

De honing wordt gecombineerd met zuivere bijenwas en propolis voor een krachtige werking. Droge, schrale en ruwe handen worden weer zacht en soepel. Kloofjes en een gesprongen huid behoren tot het verleden. Het zelfherstellend vermogen van de huid wordt versterkt. De toegevoegde vitamine A en E zorgen voor een nog betere verzorging van de handen.

Alle natuurlijke crèmes van La Reine bevatten géén parabenen, géén siliconen, géén kleurstoffen, géén minerale oliën en géén parfum. De heerlijke geur van deze handcrème komt van de essentiële oliën, die een heerlijke sinaasappel mandarijn geur geeft.

Respect voor dier, mens en milieu vinden wij belangrijk. Daarom maken wij onze huidverzorgingsproducten uitsluitende op natuurlijke basis.

Wil je deze heerlijke handcrème eens uitproberen? Ga langs bij een van onze verkooppunten, er is er vast wel eentje bij jou in de buurt. Klik hier voor La Reine verkooppunten Of bestel de La Reine handcrème online in onze webshop.

Al gelezen?

Heb je deze artikelen al gelezen?

Over de schrijver
Mijn naam is Dorien Vorstman. Jaren geleden ontdekten we met La Reine de verzachtende werking van honing en de krachtige werking van propolis op onze huid. Zo werd het idee geboren om honingcrèmes te maken die wél doen wat het beloofd. Dat lukte! We lieten onze natuurlijke crèmes uitproberen door heel veel pedicures en andere professionals. Ze waren meteen enthousiast! Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.
Reactie plaatsen