Veelgestelde vragen over La Reine crèmes

Propoliscrème

Propoliscrème

Ga naar vragen over propoliscrème
Honing handcrème

Honing handcrème

Ga naar vragen over Honing handcrème
Honing voetcrème

Honing voetcrème

Ga naar vragen over Honing voetcrème

Veelgestelde vragen over La Reine propoliscrème

                                       

Propoliscrème

Wat voor soort crème is de propoliscrème?

Propoliscrème is een cosmetische crème die ingezet wordt als probleemoplosser bij verschillende huidproblemen. Propoliscrème heeft een positief effect op onder andere rosacea, psoriasis en eczeem. Ervaringen van verschillende gebruikers laat zien dat deze crème vervelende huidproblemen oplost. Ook bij puistjes worden goede resultaten behaald, zoals je terug kunt zien in de testimonials van onze klanten.

Propoliscrème is een fijne crème die gemakkelijk uitsmeert. De crème trekt snel in en is zuinig in gebruik. Het voelt niet vet aan en maakt je huid soepel en zacht. De bijenwas die erin verwerkt is, beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf. Deze herstellende crème kun je van top tot teen toepassen. Propoliscrème is 99% natuurlijk en daardoor geschikt voor dagelijks gebruik. Verzorg je extreem droge huid, rode en ruwe schrale plekken met schilfers en kloofjes. Deze crème biedt een weldadige verzorging aan de onzuivere huid en andere huidongemakken.

Waarvoor of waartegen kun je propoliscrème gebruiken?

Gebruikers van propoliscrème passen deze toe bij zeer uiteenlopende huidproblemen. Wij ontvangen regelmatig positieve verhalen van mensen die de crème gebruiken bij hardnekkige huidaandoeningen, zoals atopisch eczeem, psoriasis en rosacea. Maar ook bij puistjes en kloven heeft deze crème zijn gunstige werking laten zien.

De huid wordt zachter, rustiger en minder geïrriteerd. Hier zijn wij uiteraard heel blij mee!
We vinden het wel belangrijk om te melden dat propoliscrème de oorzaak van de huidklachten niet kan wegnemen. Ons advies is dan ook om bij ernstige huidaandoeningen een huisarts te raadplegen.

Gebruik propoliscrème als dagelijkse verzorging van de extreem droge huid, rode ruwe schrale plekken en een huid met schilfers en kloofjes. Huidongemakken op ellebogen, in knieholten, nek, handen, voeten, onderrug en knieën worden verzacht en intensief gevoed. Deze crème trekt goed in en voelt niet vet aan. Propoliscrème maakt je huid weer soepel en zacht.

Het gebruik van onze crèmes heeft voor sommige mensen echt hun leven veranderd. Lees de toffe testimonials op onze website.

Wat kan propoliscrème doen voor mij?

Propoliscrème verzacht je huidproblemen, maar kan de oorzaak niet wegnemen. Een huid die uit balans is zal rood, droog en gevoelig zijn. Vaak begint het subtiel, maar al snel kan het zich uitbreiden tot een frustrerende huidaandoening. Doe je er niets aan dan zal het bijna altijd erger worden.

Propoliscrème helpt je huid weer mooi en gezond te worden. Heb je last van een gevoelige en extreem droge huid? Een ongemakkelijk gevoel op je ellebogen, knieholten en nek of rode ruwe plekken op je handen, onderrug, knieën en voeten? Propoliscrème heeft een zeer positief effect op deze klachten. Deze intensief herstellende crème verzorgt de ruwe en schrale huid zonder vet aan te voelen. Doordat de propoliscrème van La Reine 99% natuurlijk is, kun je hem elke dag gebruiken. Het is dé probleemoplosser van top tot teen!

Wanneer merk ik resultaat na het gebruik van propoliscrème?

De verzachtende ingrediënten in onze propoliscrème zal vanaf het eerste gebruik merkbaar effect hebben. Je huid voelt zachter en soepeler. Afhankelijk van de huidproblemen waar je de crème tegen gebruikt kan het dagen, weken of maanden duren voor er een zichtbaar resultaat optreed. Bij veel eczeem patiënten is er na een week al een duidelijk merkbaar resultaat.

De krachtige werking van propolis brengt de onrustige huid weer tot rust. Roodheid zal verminderen en je huid ziet er rustiger en gezonder uit. Je kunt de crème dagelijks gebruiken voor een intensieve verzorging, van top tot teen.

Wat is propolis?

Propolis wordt gemaakt door bijen. Ze verzamelen verschillende soorten hars van bomen en planten, die maken hars aan om zichzelf te beschermen. Bijen vermengen hars met enzymen, zo ontstaat propolis. Daarmee beschermen bijen zichzelf tegen bacteriën, virussen en schimmels.

Propolis is een natuurlijk materiaal. De samenstelling kan variëren, maar de werking blijft hetzelfde. De hars waarvan propolis gemaakt wordt is nooit hetzelfde. En ook maakt elk bijenvolk propolis op zijn eigen manier. Door de wisselende samenstelling ziet de wetenschap propolis niet als medicijn. Ondanks de vele wetenschappelijke studies die erop wijzen dat het wel degelijk als medicijn werkt.

Hoewel onze propoliscrème de oorzaak van de huidproblemen niet weg kan nemen heeft het een weldadige uitwerking op veel huidongemakken. Al sinds de oudheid wordt propolis door de mens toegepast als eerste hulp bij allerlei huidproblemen.

Hoe lang is de propoliscrème houdbaar?

Propoliscrème is 12 maanden houdbaar. Dit kun je zien aan het symbool op de verpakking, het potje met 12m erin. Ongeopend kun je de crème 24 maanden bewaren.

Wat is de pH waarde van de La Reine crèmes?

La Reine honing handcrème heeft een pH waarde van 6-7.
La Reine honing voetcrème heeft een pH waarde van 5,5-6,5.
La Reine propoliscrème heeft een pH waarde van 5,5-6,5.

Klopt het dat deze crème geel van kleur is?

Ja, dat klopt. De kleur van de crème komt door de propolis. Er wordt zo’n 10% propolis toegevoegd aan de crème. De kleur van propolis kan variëren van licht geel tot donker bruin, afhankelijk van de afkomst. De samenstelling van propolis verschilt per gebied, seizoen en bijenvolk. De meest gangbare kleur is donkerbruin, maar we zien ook groen, rood, zwart en wit.

Waar kan ik jullie propoliscrème kopen?

De propoliscrème van La Reine is verkrijgbaar bij meer dan 600 salons en andere professionals. Er zijn diverse manicures en pedicures die de crèmes van La Reine in hun praktijk gebruiken en verkopen. Je vindt de kleurrijke tubes La Reine crème onder andere bij voetreflextherapeuten, schoonheidsspecialistes, beautysalons, huidtherapeuten, natuurgeneeskundigen en bij sommige imkers.
Zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt in onze lijst met verkooppunten in Nederland en België, gerangschikt per provincie.

Kan ik propoliscrème online bestellen?

Ja, je kunt de propoliscrème van La Reine ook online bestellen. We leveren snel, bestel je vandaag voor 16.00 uur dan heb je de crèmes (op werkdagen) de volgende dag al in huis. Je vindt al onze honingcrèmes in de webshop imkerwinkel.nl.

Welke ingrediënten zitten er in propoliscrème?

De volgende ingrediënten zitten in onze propoliscrème:
AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, ETHANOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL(ZONNEBLOEMOLIE), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER(SHEA BUTTER), PROPOLIS EXTRACT, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL GLUCOSIDE, MEL(HONING), CERA ALBA(BIJENWAS), TOCOPHEROL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN
Meer uitleg over deze ingrediënten vind je op de pagina ‘Ingrediënten lijst’

De crèmes van La Reine worden gemaakt met 100% Hollandse honing, uit het Groene Hart van Nederland. De bijenwas zorgt voor een beschermend laagje op je huid. Dit helpt tegen vochtverlies, terwijl de huid kan blijven ademen. Propolis biedt geneeskracht en een intensieve verzorging. Onze crèmes bevatten absoluut geen parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën en parfum. We maken onze producten met veel aandacht voor de omgeving en respect voor mens, dier en milieu. Daarom zijn de crèmes van La Reine niet getest op dieren en 99% natuurlijk.

Is propoliscrème natuurlijk?

Jazeker, propoliscrème is natuurlijk. De crème is gemaakt op natuurlijke basis. Er zitten géén parabenen, silicone, cortisone of hormonen in.
Honingcrème 98.764% natuurlijk
Voetcrème 98.904 % natuurlijk
Propoliscrème 98.907 % natuurlijk

Waarom is propoliscrème beter dan teatreebalsem?

Het gebruik van tea tree olie kan allergische reacties of huidirritaties geven. Dr. Jetske Ultee geeft aan dat bepaalde ingrediënten in tea tree olie zeer instabiel zijn. Deze ingrediënten reageren snel op zuurstof en licht, waardoor er irriterende ingrediënten kunnen ontstaan. Je moet daarom altijd goed letten op de concentratie en verpakking.
In hoge dosering heeft tea tree een toxische werking. Je mag het absoluut niet innemen. Vooral kinderen kunnen vergiftiging oplopen door tea tree. Bij een studie waarin 5% tea tree olie op de huid werd aangebracht kreeg maar liefst 20% van de proefpersonen een huidirritatie.

Van propolis is bekend dat één op de 2000 mensen een allergische reactie kan krijgen na gebruik. Dit zijn vooral mensen die ook allergisch reageren op perubalsem. Doordat propoliscrème bestaat uit geneeskrachtige, natuurlijke ingrediënten heeft het een weldadig effect op je huid. Na gebruik voelt je huid zacht en soepel aan.
In de La Reine crèmes worden geen chemische middelen gebruikt. Ze zijn daarom volledig vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën en parfum. Onze crèmes zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Het resultaat, een natuurlijke huidverzorging die geschikt is voor dagelijks gebruik.

Wat zijn de werkzame stoffen in propolis?

Rauwe, pure propolis is voor ons lichaam niet tot nauwelijks opneembaar. Door propolis op te lossen worden de stoffen beschikbaar voor ons lichaam. Opgeloste propolis bevat onder andere etherische oliën, lipoiden, flavonoïden, suikers, eiwitten, vitaminen en mineralen.

Er bevinden zich ongeveer 30 verschillende etherische oliën in propolis. Deze aromatische verbindingen worden door bijen gebruikt tegen bacteriën en schimmels.
De flavonoïden in propolis komen voornamelijk van berken en populieren, maar er zijn er ook een aantal aangetroffen die niet van bomen afkomstig zijn. Er zijn zo’n 24 flavonoïden aanwezig in propolis. Veel van deze stoffen werken als een natuurlijke antibiotica voor bijen.

De suikers, eiwitten, vitaminen en lipoiden zijn in zeer kleine hoeveelheden aanwezig, waardoor ze weinig waarde toevoegen. De mineralen zijn wel overvloedig aanwezig. Wel 19 verschillende mineralen vinden we terug in propolis. Alleen fluor en jodium zijn niet aanwezig.
Ook de aanwezige aminozuren dragen bij aan de werking van propolis.

Al deze werkzame stoffen hebben een krachtig effect bij verschillende huidaandoeningen. De toevoeging van propolis zorgt voor een intensief herstellende crème, een echte probleemoplosser die je toe kunt passen bij verschillende huidongemakken, van top tot teen.

Nemen wij niet het voedsel van de bijen af wanneer wij honing en propolis gebruiken?

Honing is het voedsel voor bijen. Met hun opgebouwde voorraad komen ze de winter door. Honingbijen worden goed verzorgd door de imker. Die zorgt dat het ze aan niets ontbreekt.
Honingbijen maken altijd meer honing aan dan ze nodig hebben. Dit honingoverschot wordt geoogst. Daarnaast laten imkers hun bijen niet (meer) zwermen, waardoor ze veel minder energie verbruiken en dus minder voedsel nodig hebben.

Propolis zit overal in de bijenkast. De bijen gebruiken het om naden en kieren mee af te dichten. Als er ramen verwijderd worden zit hier was en propolis aan. Er zijn imkers die propolis maar lastig spul vinden en het weggooien. Het is plakkerig en geeft vlekken. Maar je kunt de propolis ook van de ramen schrappen en gebruiken. De bijen zullen hun kast blijven beschermen tegen ziekten en indringers en blijven daarom propolis aanmaken.

Waar komt propolis vandaan en waar gebruiken bijen het voor?

Bijenvolken zitten met 20.000 tot 50.000 bij elkaar in een bijenkast. Het is van levensbelang dat ze zichzelf goed beschermen tegen bacteriën, virussen en schimmels. Propolis gebruiken ze als ‘kithars’. Ze bekleden de binnenkant van de bijenkast met een laagje propolis en dichten er elke hoekje en kiertje mee af.

Ongewenste gasten, zoals muizen, worden door de bijen doodgestoken. Ze zijn te groot om de bijenkast uit te werken en daarom wordt het dode dier ingebalsemd met propolis. Zo blijft de bijenkast steriel. Werksters poetsen de cellen schoon en voorzien deze van een laagje propolis, voordat de koningin haar eitjes erin legt.

Bijen maken propolis van harsen van bomen, die hebben een geneeskrachtige werking. Bomen beschermen zichzelf met hars. De bijen voegen daar zelf nog een aantal stoffen aan toe. En zo ontstaat propolis, het grote geheim van onze bijen.

Ik heb diabetes, kan ik dan propoliscrème gebruiken?

Het is geen probleem om propoliscrème te gebruiken als je diabetes hebt. Er zitten een aantal suikers in propolis verwerkt, maar de hoeveelheden hiervan zijn zeer gering. Let er wel op dat 1 op de 2000 mensen allergische reacties kan vertonen na het gebruik van propolis. Test eerst een klein beetje om te zien of je er tegen kunt, of niet.

Ik heb een allergische huid, kan ik de propoliscrème gebruiken?

Slechts 1 op de 2000 mensen krijgt een allergische reactie na het gebruik van propolis. In de praktijk blijkt zelfs dat propolis een positief effect heeft op verschillende allergische ziekten. Of jouw huid hier allergisch op reageert, kunt je testen.

Hoe kan ik testen of ik allergisch ben voor propolis?

Wil je weten of je allergisch bent voor propolis? Test dan voor gebruik de reactie van je huid. Dit kan zonder risico. Bij een allergische reactie zullen er rode, jeukende vlekken of bulten op de huid ontstaan.
Breng ’s avonds een klein beetje propoliscrème aan op de rug van je hand. Als je allergisch bent zal er in de loop van de nacht, of de volgende ochtend, een rode, jeukende plek ontstaan.
Gebeurt er niets dan kun je zonder problemen propolis producten gebruiken.
Slechts 1 op de 2000 mensen krijgt een allergische reactie na het gebruiken van propolis. Vooral mensen die gevoelig zijn voor perubalsem lopen een groter risico ook allergisch te reageren op propolis.

Ik ben snel allergisch en durf het niet te proberen. Weet je zeker dat ik geen allergische reactie krijg van de propoliscrème?

Helemaal zeker weten doe je het zelden of nooit. Bij mensen die al allergisch zijn voor andere stoffen is de kans wel groter. Dit geldt vooral voor mensen die allergisch reageren op perubalsem.
Je kunt zonder risico testen of je allergisch bent. Mocht je allergisch zijn dan ontstaat op de testplek een rood, jeukend plekje dat vanzelf weer verdwijnt als je stopt met het gebruiken van de crème.

Hebben jullie ook testers van de propoliscrème?

Af en toe hebben we testers van propoliscrème liggen, maar helaas niet altijd.

Kan ik propoliscrème bij mijn kinderen toepassen?

Propoliscrème kan zonder problemen worden gebruikt bij kinderen. Zelfs bij baby’s en peuters (0 tot 3 jaar) met eczeem zijn zeer goede resultaten behaald. Door de natuurlijke ingrediënten en het gebrek aan bijwerkingen heeft propolis voor veel ouders de voorkeur boven zalfjes met chemische middelen. Overleg uiteraard altijd met de arts voor het gebruik van de crème. Test voor het eerste gebruik of er mogelijk een allergische reactie ontstaat na het gebruik van propolis. Slechts 1 op de 2000 mensen zijn hier gevoelig voor.

Kan ik propoliscrème gebruiken wanneer ik zwanger ben?

Propoliscrème kan zonder problemen gebruikt worden tijdens de zwangerschap. Vitamine A is in zulke kleine hoeveelheden aanwezig dat dit geen effect heeft op de zwangerschap. Daarnaast is de La Reine propoliscrème vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën en bevat het geen parfum.

Hoe vaak kan ik de propoliscrème gebruiken?

Propoliscrème is geschikt voor dagelijks gebruik. De natuurlijke ingrediënten zijn zacht voor je huid en het ontbreken van chemische middelen zorgt ervoor dat er geen bijwerkingen ontstaan. Deze intensief verzorgende crème kun je toepassen van top tot teen. De rode, geïrriteerde huid wordt rustiger en gezonder. Diverse huidproblemen worden verminderd. Je kunt de propoliscrème met een gerust hart één of meerdere keren per dag gebruiken.

Heeft propoliscrème een keurmerk?

Propoliscrème zelf heeft geen keurmerk, maar alle ingrediënten in onze crème zijn gecertificeerd. Dit is verplicht bij het maken van crème.

Hoeveel propoliscrème heb ik nodig?

De propoliscrème van La Reine is heel zuinig in gebruik en smeert makkelijk uit. Je hebt er echt heel weinig van nodig, afhankelijk van de grootte van de aangedane plek. Begin met een bolletje crème ter grootte van een erwtje, smeer op je huid en wacht tot dit goed door je huid is opgenomen.

Wat maakt de propoliscrème van La Reine zo speciaal?

De propoliscrème van La Reine is gemaakt met 100% Hollandse honing, uit het Groene Hart van Nederland. Daar zijn we natuurlijk trots op. Wij hebben een passie voor bijen en maken onze crèmes met aandacht voor de omgeving en respect voor mens, dier en milieu.
Wij werken met 100% natuurproducten. Daarom houden wij onze propoliscrème graag vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën en parfum. Ook zijn onze crèmes én de ingrediënten die wij hiervoor gebruiken niet op dieren getest.

Heeft propoliscrème ook bijwerkingen?

Nee, La Reine propoliscrème heeft geen bijwerkingen, zoals bij cortisonezalf wel het geval is, bij langdurig gebruik. In sommige gevallen werden er ‘bijwerkingen’ gemeld die vooral als positief gezien kunnen worden, zoals het steviger worden van de nagels en het minder worden van bobbeltjes op de bovenarmen.
Doordat propoliscrème uit natuurlijke ingrediënten bestaat, kun je het met een gerust hart dagelijks gebruiken, zonder bang te zijn voor bijwerkingen.

Kan je allergisch zijn voor propolis?

Ja, je kunt inderdaad allergisch zijn voor propolis, al komt dit weinig voor. Maar 1 op de 2000 mensen krijgt een allergische reactie na het gebruik van propolis. Er ontstaan dan rode, jeukende plekken of bulten. Dit komt vooral voor bij mensen die al allergisch zijn voor andere stoffen, met name perubalsem.

Kan ik propoliscrème gebruiken als vegetariër of veganist?

Als vegetariër eet je geen vis of vlees, maar kunt je met een gerust hart onze propoliscrème gebruiken. Propolis is een product wat door bijen wordt gemaakt. Als veganist gebruik je waarschijnlijk geen honing of producten waar bijenwas in verwerkt is.
In de propoliscrème is propolis, honing en bijenwas verwerkt. Alle producten van La Reine worden gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. We testen onze producten niet op dieren en zorgen dat we bij het oogsten van honing, bijenwas en propolis de bijen geen schade berokkenen. Er wordt nooit teveel geoogst, zodat de bijen op hun eigen honing kunnen overwinteren. Dit is onderdeel van biologisch imkeren.

Ik heb een probleemhuid. Helpt propolis?

Propolis heeft een positief effect op veel verschillende huidproblemen. We hebben al veel reacties mogen ontvangen van tevreden gebruikers die een duidelijke verbetering zagen in de gezondheid van hun huid.

Al sinds de oudheid staat propolis bekend als natuurlijk product met een geneeskrachtige werking. Vooral als je last hebt van een gevoelige huid die snel ongemakkelijk aanvoelt, schilfert of droog wordt is een voedende crème onmisbaar. Propolis houdt je huid soepel en gehydrateerd.
Zelfs als er geen problemen zichtbaar zijn werkt propoliscrème preventief en voorkomt een droge, jeukende huid.

Hoe lang mag ik de propoliscrème gebruiken?

Doordat propoliscrème bestaat uit natuurlijke ingrediënten kan deze crème dagelijks, zolang je wilt, gebruikt worden. Veel crèmes op de markt bevatten parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën. Deze onnatuurlijke ingrediënten veroorzaken op termijn vaak huidirritaties.
De crèmes van La Reine zijn vrij van onnatuurlijke ingrediënten. Alle ingrediënten in onze propoliscrème hebben hun eigen geneeskrachtige functie. Je kunt de crème daardoor zo lang blijven gebruiken als je wilt.

Is het oogsten van propolis schadelijk voor de bijen?

De imkers van La Reine werken diervriendelijk, duurzaam en milieubewust. Daarom wordt alleen het overschot aan propolis geoogst. Daarbij worden de bijen zo min mogelijk gestoord en ondervinden ze geen schade aan het oogsten van propolis.

Wat is beter bij probleemhuid op de voeten: Honing voetcrème of Propoliscrème?

Als je last hebt van huidproblemen aan de voeten, zoals zwemmerseczeem, kun je beter kiezen voor de propoliscrème. Het percentage propolis in propoliscrème is hoger dan in de voetcrème. Daarom is propoliscrème de probleemoplosser en kunt je de voetcrème beter gebruiken als onderhoudscrème.

Wat is het verschil tussen de propoliscrème en de Honing voetcrème?

In propoliscrème is 10% propolis verwerkt. Propolis heeft krachtige geneeskrachtige eigenschappen. Daardoor is deze crème een echte probleemoplosser bij de gevoelige of aangedane huid. Honing voetcrème is een heerlijke crème als je last hebt van (extreem) droge voeten, kloofjes of zweetvoeten. Honing voetcrème is geschikt voor de dagelijkse voetverzorging.

Bevat propoliscrème parabenen?

Nee, propoliscrème is vrij van parabenen. We gebruiken ook geen siliconen, kleurstoffen, minerale oliën en parfum in onze crèmes. Juist door het gebruik van 99% natuurlijke ingrediënten komt de werking van onze propoliscrème goed tot zijn recht en hoef je niet bang te zijn voor bijwerkingen.

Zijn de producten dierproefvrij?

La Reine producten zijn gemaakt met veel aandacht voor de omgeving en respect voor mensen, dieren en milieu. Onze crèmes en ook de daarin gebruikte ingrediënten zijn daarom niet op proefdieren getest.

Is propoliscrème geschikt voor de gevoelige huid?

Ja, propoliscrème is bij uitstek geschikt voor de gevoelige huid. Deze crème staat er juist om bekend de huid rustig en gezond te maken en houden. Roodheid en irritaties worden met deze crème voorkomen. Er worden 99% natuurlijke ingrediënten gebruikt in de La Reine propoliscrème. Daardoor loop je niet het risico op huidirritaties, zoals bij onnatuurlijke en chemische ingrediënten.

                                   

Veelgestelde vragen over La Reine honing handcrème

                                       

Honing Handcrème

Wat voor crème is de honing handcrème en waarvoor kan ik hem gebruiken?

De honing handcrème is een cosmetische crème. Hij is geschikt als onderhoudscrème voor de dagelijkse verzorging van je handen. Honing handcrème verzorgt, beschermt en verzacht schrale handen. Maar je kunt deze crème ook gebruiken op andere droge plekken op je lichaam, zoals je knieën en ellebogen.
Deze breed inzetbare crème bevat 100% pure honing. De honing wordt gemaakt door de imkers van La Reine. De bijen verzamelen nectar van bloemen op Hollandse bodem.
De intensief werkende crème wordt snel door de huid opgenomen. De bijenwas laat een beschermende laag achter, zonder de huid af te sluiten. De honing handcrème is zuinig in gebruik, waardoor je lang plezier hebt van je tube. Doordat de crème snel intrekt, niet vet is en niet plakt, kun je snel weer verder met je dagelijkse bezigheden. De heerlijke sinaasappel en mandarijn geur maakt deze crème een feestje om te gebruiken.

Welke ingrediënten zitten er in de honing handcrème?

De ingrediënten van de Honing handcrème zijn:
AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, LANOLIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, , MEL, CERA ALBA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, DAUCUS CAROTA, SATIVA ROOT EXTRACT, BETACAROTENE, CITRUS RETICULATA PEEL OIL, CITRUS AURATIUM DULCIS PEELOIL, SODIUM CETEARYL SULFATE TOCOPHEROL, CITRIC ACID, , GLYCINE SOJA, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYL GLYCERINE, LIMONENE.

La Reine honing handcrème is gemaakt met aandacht voor de omgeving en respect voor mens, dier en het milieu. Daarom zijn onze crèmes en de ingrediënten die erin gebruikt worden proefdiervrij. Ook bevatten onze crèmes geen chemische middelen zoals, parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën en parfum.

Is de honing handcrème niet plakkerig, omdat er honing in zit?

Nee, zeker niet! De honing handcrème trekt snel in en smeert goed uit. Hij is daarom zeer zuinig in gebruik. De honing heeft vooral een verzachtend effect op je huid. De bijenwas die aan deze crème is toegevoegd zorgt voor een beschermend laagje om je handen. Hierdoor wordt vochtverlies tegengegaan, terwijl je huid gewoon kan blijven ademen. La Reine honing handcrème plakt niet en voelt niet vet aan. Je kunt na gebruik al snel weer verder met je dagelijkse bezigheden.

Kan ik de honing handcrème ook op andere plekken toepassen?

Jazeker, de honing handcrème is geschikt voor de dagelijkse verzorging van handen, gezicht en huid. Honing handcrème is dus veel meer dan alleen een handcrème! Deze intensief verzorgende crème wordt snel door de huid opgenomen en kun je over het hele lichaam toepassen.
De honing heeft een verzachtende werking, de bijenwas beschermt je huid tegen uitdroging zonder de huid daarbij af te sluiten. Wil je een soepele en zachte huid? Gebruik dan La Reine honing handcrème.

Ruikt de honing handcrème lekker?

La Reine honing handcrème heeft een heerlijke frisse geur. Hiervoor worden geen chemische middelen of parfum gebruikt. De heerlijke geur van sinaasappel en mandarijn komt van de toegevoegde essentiële oliën.

Zit er parfum in de honing handcrème?

Nee, in de La Reine honing handcrème zit géén parfum. De aangenaam frisse geur komt van de natuurlijke essentiële oliën van sinaasappel en mandarijn. Wij gebruiken geen chemische middelen in onze crèmes. Daarom hoef je niet bang te zijn voor parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën of parfum. Deze vind je in onze crèmes niet terug.
De imkers van La Reine houden bijen op biologische wijze, daarom maken wij onze crèmes van 100% pure honing, zuivere bijenwas, propolis en essentiële oliën, voor een natuurlijke huidverzorging.

Krijg ik geen vette handen na het insmeren met de honing handcrème?

La Reine honing handcrème trekt snel in de huid en voelt niet vet of plakkerig aan. De intensief werkende crème wordt snel door de huid opgenomen. In de honing handcrème is zuivere bijenwas verwerkt. De was legt een beschermend laagje om je handen die uitdroging tegengaat, terwijl je huid gewoon kan blijven ademen.
Je schrale handen zullen na het gebruiken van La Reine honing handcrème heerlijk zacht en soepel aanvoelen.

Is het niet schadelijk voor de bijen dat je de honing oogst?

De imkers van La Reine houden bijen op biologische wijze. Dit betekent ook dat we alleen het overschot aan honing oogsten. Honingbijen worden goed verzorgd door de imker, die zorgt dat het de bijen aan niets ontbreekt. Bijen maken meer honing dan dat ze op kunnen. De nectar die ze verzamelen uit de bloemen wordt ingedikt en als honing opgeslagen in de raten. Met hun opgebouwde voorraad komen ze de winter door.
Doordat imkers hun bijenvolk tegenwoordig niet (meer) laten zwermen hebben ze veel minder energie nodig, en dus ook minder voedsel.
Alle crèmes van La Reine worden gemaakt met respect voor mens, dier en milieu.

Wat voor werking heeft de bijenwas in de honingcrèmes?

Bijenwas vormt een beschermend laagje op de huid, maar de huid word niet afgesloten zoals bij vaseline en minerale oliën wel gebeurt. De bijenwas voorkomt dat de tere huid van je handen uitdroogt, terwijl je huid gewoon kan blijven ademen.

Wat is de pH waarde van de La Reine crèmes?

La Reine honing handcrème heeft een pH waarde van 6-7.
La Reine honing voetcrème heeft een pH waarde van 5,5-6,5.
La Reine propoliscrème heeft een pH waarde van 5,5-6,5.

Worden jullie producten op dieren getest?

Nee, dat doen we niet en hebben we nooit gedaan. Onze eindproducten testen we alleen op mensen en ook de ingrediënten die we inkopen zijn niet op dieren getest. Dit is ook niet toegestaan volgens de Europese wetgeving.
Als dierenvriend kunt je dus met een gerust hart de crèmes van La Reine gebruiken. De 100% pure honing, zuivere bijenwas en propolis die in onze crèmes verwerkt worden komen van onze eigen bijen, die wij op biologische wijze houden. Wij hebben passie voor de natuur en maken onze producten daarom met respect voor mens, dier en milieu.

Hoe werkt honing handcrème?

Door veel je handen te wassen, het gebruik van chemicaliën, schoonmaakmiddelen en kou drogen je handen uit. De huid van je handen is dun en kan snel geïrriteerd raken. Wanneer de beschermlaag van je handen beschadigd raakt zullen je handen droog, trekkerig en schraal aanvoelen. Je kunt zelfs last krijgen van handeczeem. Een goede handcrème, zoals La Reine honing handcrème helpt je handen beschermen tegen invloeden van buitenaf. De bijenwas legt een beschermend laagje om je handen en werkt vochtvasthoudend. Met 99% natuurlijke ingrediënten verzorgt de honing handcrème je handen intensief en houden je huid langdurig gehydrateerd. Je handen zullen weer zacht en soepel aanvoelen, zonder vet of plakkerig te worden. Deze snel intrekkende crème is zuinig in gebruik en ruikt heerlijk fris.

Kan ik La Reine honing handcrème dagelijks gebruiken?

Ja, je kunt de La Reine honing handcrème zonder problemen dagelijks gebruiken. De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor irritaties of allergische reacties. Al onze crèmes zijn vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën en parfum.

Is La Reine honing handcrème proefdiervrij?

Jazeker, wij hebben een passie voor de natuur. Daarom houden wij niet alleen onze bijen op biologische wijze. Ook onze crèmes en alle ingrediënten die erin gebruikt worden zijn proefdiervrij.

Is de honing handcrème geschikt voor elk huidtype?

Ja, je kunt La Reine honing handcrème op elk huidtype gebruiken. Ook als je een hele gevoelige huid hebt, zul je deze crème heerlijk vinden. Doordat er 99% natuurlijk ingrediënten gebruikt worden is de kans op allergische reacties erg klein.

Ik heb kloven in mijn handen, kan ik de honing handcrème gebruiken?

De La Reine honing handcrème is een intensief voedende en verzorgende crème die je huid verzorgt, beschermt en verzacht. Juist bij een droge huid en schrale handen doet deze crème wonderen. De verzachtende honing maakt je huid zacht en soepel, terwijl de bijenwas een beschermend laagje om je handen legt, zonder daarbij je huid af te sluiten. Je huid kan dus gewoon blijven ademen en wordt zo goed mogelijk beschermd tegen uitdroging.

Hoe lang is La Reine honing handcrème houdbaar?

Je kunt de honing handcrème na opening nog 12 maanden gebruiken. Dit kun je zien aan het symbool op de verpakking, het potje met 12m erin. Ongeopend kun je de crème 2 jaar bewaren.

Is de honing handcrème geschikt voor mannen?

Ook mannen kunnen de La Reine honing handcrème gebruiken. Er is geen parfum toegevoegd. Alleen essentiële oliën waardoor de crème een frisse sinaasappel, mandarijn geur heeft.

Is er alcohol verwerkt in de honing handcrème?

In La Reine honing handcrème is cetearyl alcohol verwerkt. Deze stof wordt als vetalcohol gekenmerkt, omdat ze uit plantaardige vetten en oliën wordt gewonnen. De functie van deze stof is water en olie combineren in een crème. Daarnaast zorgt deze ‘zachte alcohol’ ervoor dat de huid zacht aanvoelt. Het wordt veel gebruikt in diverse farmaceutische producten, zoals wondzalf, oogzalf, neuszalf en zonnecrèmes. In tegenstelling tot anders soorten alcohol heeft cetearyl alcohol geen uitdrogend, maar juist een hydraterend effect.
Deze stof verhoogt de stabiliteit van het product en maakt de huid soepel. Ook mensen met een gevoelige huid verdragen dit ingrediënt over het algemeen goed.

Waar is de La Reine honing handcrème te koop?

Je kunt onze honing handcrème kopen bij meer dan 600 verkooppunten in Nederland en België. Er zijn diverse salons en andere professionals die met onze producten werken, zoals manicures, pedicures, schoonheidsspecialisten, beautysalons, huidtherapeuten, natuurgeneeskundige en imkers. We hebben deze verkooppunten voor je gerangschikt per provincie. Hier kun je eenvoudig het dichtstbijzijnde punt vinden. Klik in het menu op "Waar te koop", daar zie je alle La Reine verkooppunten in Nederland en België.

Is La Reine honing handcrème ook online te bestellen?

Zit er geen verkooppunt bij je in de buurt, of vind je het handiger om online onze producten te bestellen dan kan dat ook. In onze webshop imkerwinkel.nl vind je alle La Reine honing handcrèmes. Plaats je bestelling voor 16.00 uur en je hebt je crème de volgende werkdag al in huis.

                                   

Veelgestelde vragen over La Reine honing voetcrème

                                       

Honing Voetcrème

Welke ingrediënten zitten er in de honing voetcrème?

De ingrediënten in de La Reine honing voetcrème zijn:
AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL( ZONNEBLOEMOLIE), GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (SHEA BUTTER), GLYCERYL STEARATE, OLEA EUROPAEA OIL (OLIJFOLIE), CETEARYL GLUCOSIDE, MEL(HONING), PROPOLIS EXTRACT, TOCOPHEROL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL(LAVENDELOLIE), CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL(CITROENGRASOLIE), CITRIC ACID, LANOLIN (LANOLINE), CERA ALBA (BIJENWAS) , XANTHAN GUM, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ETHANOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRAL*, LINALOOL*, GERANIOL*, LIMONENE*. * Natuurlijke bestanddelen van de essentiële oliën.

Wat is de pH waarde van de La Reine crèmes?

La Reine honing handcrème heeft een pH waarde van 6-7.
La Reine honing voetcrème heeft een pH waarde van 5,5-6,5.
La Reine propoliscrème heeft een pH waarde van 5,5-6,5.

Wat maakt La Reine voetcrème zo bijzonder?

De verzachtende honing die in La Reine honing voetcrème wordt gebruikt is 100% Hollandse honing, uit het Groene Hart van Nederland. De heerlijke frisse geur van deze voetcrème komt van de natuurlijke essentiële oliën die eraan zijn toegevoegd. Citroengrasolie en lavendelolie geven je heerlijk frisse voeten.
La Reine voetcrème is gemaakt met aandacht voor de omgeving en respect voor mens, dier en het milieu. Daarom zijn onze crèmes en de ingrediënten die erin gebruikt worden proefdiervrij. Ook bevatten onze crèmes geen chemische middelen, parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën en parfum.
De zuivere bijenwas laat een beschermend laagje achter op je voeten. Hierdoor wordt vochtverlies tegengegaan, zonder de huid af te sluiten. Propolis biedt een intensieve verzorging en geneeskrachtige werking.

Helpt de honing voetcrème ook bij branderige voeten?

De honing voetcrème van La Reine verzorgt en beschermt zwaar belaste en afgematte voeten. Voelen je voeten branderig aan na een dagje wandelen, winkelen of sporten? Verzorg ze met de honing voetcrème van La Reine.
Goede voetverzorging is belangrijk, want een langdurig droge huid kan leiden tot pijnlijke hielkloven. De honing voetcrème van La Reine verzorgt en beschermt je voeten. Voorkom voetproblemen en gebruik La Reine voetcrème voor de dagelijkse verzorging van je voeten.

Kan ik honing voetcrème dagelijks gebruiken?

La Reine honing voetcrème is geschikt voor de dagelijkse verzorging van je voeten. Droge schrale voeten, ruwe plekken, kloven, werkvoeten en zweetvoeten reageren positief op een behandeling met honing voetcrème. De crème trekt snel in, daardoor voelt het comfortabel aan en plakt niet.
Kloofjes verdwijnen en (extreem) droge voeten worden weer heerlijk zacht.
Doordat La Reine honing voetcrème gemaakt is met 99% natuurlijke ingrediënten kun je dit product dagelijks gebruiken, zonder bang te zijn voor bijwerkingen.

Kan ik voetproblemen behandelen met honing voetcrème?

Heb je last van extreem droge voeten, dan is de honing voetcrème van La Reine een prima verzorgingsproduct. Je voeten worden weer zacht en soepel. De zuivere bijenwas legt een beschermend laagje om je voeten, wat vochtverlies tegengaat, maar je huid wel laat ademen.
Heb je last van voetproblemen, zoals zwemmerseczeem, dan kun je beter kiezen voor de La Reine propoliscrème. Aan deze crème is 10% propolis toegevoegd. Dit is de echte probleemoplosser voor je voeten.

Mag de honing voetcrème toegepast worden bij de diabetische voet?

Honing voetcrème van La Reine is volledig veilig te gebruiken bij de diabetische voet. De samenstelling van onze voetcrème is veilig voor risicogroepen, zoals diabetici en reumatische voeten. De diabetische voet heeft speciale zorg nodig en stelt hoge eisen aan een voetcrème. Vaak hebben diabetes patiënten last van een verminderde doorbloeding van de voeten. Dit heeft invloed op de huid en kan voetproblemen veroorzaken. Goede verzorging is dan extra belangrijk.
Diabetici kunnen verminderd gevoel in de voeten hebben, doordat de zenuwen beïnvloed worden door diabetes. Hierdoor lopen ze een hoger risico op beschadigingen aan de voeten, blaren en wondjes. Ook het vermogen om te zweten is beperkt, wat kan leiden tot droge voeten.
Diabetici lopen een verhoogd risico op infecties. Voet infecties kunnen tot ernstige complicaties leiden.
La Reine honing voetcrème is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Naast honing en bijenwas bevat de crème ook propolis. Dit is het geheim van de bijen. Propolis heeft geneeskrachtige eigenschappen en werkt als een natuurlijk antibioticum en is schimmelwerend.

Is de honing voetcrème geschikt voor pubers?

Ja, pubers kunnen de honing voetcrème van La Reine zonder problemen gebruiken. Dit fijne voetverzorgingsproduct is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is vrij van chemische middelen zoals, parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën en parfum.
Vooral de puber voeten kunnen flink zweten, met de daarbij behorende geur. Aan de La Reine honing voetcrème zijn natuurlijke essentiële oliën toegevoegd. De citroengrasolie en lavendelolie vormen een verrassend lekkere geurcombinatie. Je voeten zullen weer heerlijk fris ruiken.

Is de La Reine honing voetcrème ook te gebruiken bij zweetvoeten?

Ja, de La Reine honing voetcrème is een fijne dagelijkse verzorging voor zweetvoeten. De geur bij zweetvoeten wordt veroorzaakt door de bacteriën op je voeten. Doordat er in onze honing voetcrème propolis is toegevoegd heeft het een antibacteriële werking. Door je voeten te verzorgen met La Reine honing voetcrème vertraag je de groei van bacteriën op je voeten.
Zweetvoeten zijn gevoelig voor blaarvorming. De honing voetcrème geeft snel verlichting bij vermoeide voeten en voorkomt blaarvorming. Je voeten zullen heerlijk fris ruiken door de combinatie van lavendelolie en citroengrasolie die aan de crème zijn toegevoegd.

Zit er parfum in de La Reine honing voetcrème?

Al onze producten zijn vrij van chemische middelen, zoals parabenen, siliconen, kleurstoffen minerale oliën en parfum. Voor de geurbeleving parfumeren wij onze producten met natuurlijke essentiële oliën. In de honing voetcrème van La Reine zit een mengsel van lavendelolie en citroengrasolie. Omdat het begrip 'parfum' ook bij synthetische geurstoffen wordt gebruikt, kan verwarring ontstaan. Wij gebruiken geen synthetische geurstoffen en werken alleen met natuurlijke componenten.

Hebben jullie ook producten voor veganisten?

Alle La Reine producten worden gemaakt met natuurlijke grondstoffen, waarvan het merendeel plantaardig is. Voor sommige producten worden ingrediënten van dierlijke oorsprong gebruikt, namelijk honing, bijenwas en propolis.

Worden La Reine crèmes getest op dieren?

In de crèmes van La Reine wordt propolis, bijenwas en honing gebruikt. Onze producten en de gebruikte ingrediënten worden nooit op dieren getest. Ook zorgen we ervoor dat bij het oogsten van de honing, propolis en bijenwas de bijen geen schade ondervinden en zo min mogelijk gestoord worden. La Reine producten worden gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Daarom zullen we nooit te veel oogsten, zodat de bijen niets tekort komen.

Ik heb snel last van blaren op mijn voeten, kan ik de honing voetcrème gebruiken?

La Reine voetcrème helpt ter preventie van huidbeschadigingen, zoals blaren. Maar ook kloven of andere voetproblemen die door lange wandeltochten of intensief sporten kunnen ontstaan. De toegevoegde natuurlijke oliën, citroengras en lavendel, zorgen voor frisse voeten bij zweetvoeten.
De bijenwas, die in de crème verwerkt is, zorgt voor een beschermende laag. Hierdoor worden blaarvorming en andere voetongemakken voorkomen. Ondanks deze beschermlaag kan de huid van je voeten gewoon blijven ademen.

Ik heb last van zwemmerseczeem, mag ik La Reine honing voetcrème gebruiken?

Jazeker, honing voetcrème is uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van je voeten. Voeten die goed verzorgd worden, zullen minder snel vatbaar zijn voor schimmelinfecties, zoals zwemmerseczeem. De propolis die in de honing voetcrème verwerkt is, zal het helingsproces bevorderen, werkt schimmelwerend en antibacterieel.
Heb je veel last van zwemmerseczeem dan kun je de propoliscrème gebruiken. Dit is de echte probleemoplosser bij voetproblemen.

Ik zoek goede voetverzorging voor wandeltochten, is deze crème geschikt?

La Reine honing voetcrème rekent af met droge, branderige voeten, kloven en zweetvoetengeur. Veel sporten en lange wandeltochten vragen veel van je voeten. Lange tijd ‘opgesloten’ zitten in schoenen doet de huid van je voeten niet veel goeds. Slechte ventilatie en knellende schoenen kunnen je voeten beschadigen. De kans op blaren en beschadigingen aan je voeten is groot.
Om je voeten klaar te stomen voor een lange wandeltocht of intensieve, sportieve bezigheid smeer je ze elke dag in met La Reine voetcrème. Deze crème wordt door dames en heren gebruikt, zowel als voor-, tijdens en nazorg. Ook de diabetische voet kan veilig met honing voetcrème verzorgd worden.

Hoe gebruik ik La Reine honing voetcrème?

De honing voetcrème is makkelijk in te masseren en trekt snel in. Je hebt niet veel nodig, La Reine honing voetcrème is zuinig in gebruik. Je kunt de crème dagelijks gebruiken, om de huid van je voeten in topconditie te brengen. Voor een lange wandeling smeer je de huid goed in met La Reine voetcrème, daarna trek je meteen je sokken en schoenen aan. De crème wordt snel door de huid opgenomen, waardoor het niet plakt of vet aanvoelt. De bijenwas zal een beschermend laagje achterlaten zonder je huid af te sluiten en je voeten zullen heerlijk fris ruiken.

Waar kan ik La Reine honing voetcrème kopen?

De La Reine honing voetcrème wordt gebruikt en geadviseerd door wandelaars en professionals, zoals pedicures, huidtherapeuten, voetreflextherapeuten en beautysalons. De La Reine crèmes zijn bij meer dan 600 verkooppunten in Nederland en België verkrijgbaar. Kijk voor een verkooppunt bij jou in de buurt in dit overzicht met verkooppunten.

Kan ik La Reine honing voetcrème ook online bestellen?

Jazeker, je kunt de La Reine honing voetcrème online bestellen in onze webshop: Imkerwinkel.nl. Hier vind je alle La Reine crèmes en ook wandelwol. Ideaal voor fanatieke wandelaars, sporters en iedereen die comfortabel wil blijven lopen.

Wat kan ik doen tegen eelt op mijn voeten?

Als je veel last hebt van eelt op je voeten, is goede voetverzorging noodzakelijk. Veel eelt op je voeten kan pijn en kloven veroorzaken. Door je voeten dagelijks met een intensief verzorgende crème in te smeren houdt je de huid zacht en soepel. Natuurlijk helpen goed passende schoenen ook om eelt te voorkomen.

Hoe verzorg ik kloven in mijn voeten?

Kloven in je voeten kunnen heel pijnlijk zijn. Kloven ontstaan door uitdroging van de huid. Zeker de huid van je voeten is hier gevoelig voor, omdat er maar weinig talgkliertjes aanwezig zijn. Een droge huid kan niet meer goed meebewegen en zal barsen.
Kloven behandel je het beste met een rijk voedende crème die de elasticiteit van je huid verbetert. Zodra de huid weer soepel kan meebuigen zullen de kloven zich sluiten. Met goede voetverzorging kun je zelf kloven behandelen.
La Reine honing voetcrème werkt intensief verzorgend voor de extreem droge huid. Je voeten zullen snel weer zacht en soepel aanvoelen. De bijenwas in La Reine crème laten een beschermend laagje achter op je voeten, zodat ze minder vocht verliezen, maar wel kunnen blijven ademen. In de honing voetcrème is ook propolis verwerkt. Dit is hét geheim van de bijen. Dit bijzondere goedje werkt antibacterieel en schimmelwerend. Zo zijn je voeten meteen beschermd tegen infecties en schimmels.

Ik heb gevoelige voeten kan ik deze crème gebruiken?

Alle crèmes van La Reine zijn vrij van chemische middelen zoals, parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën en parfum. Parabenen kunnen in bepaalde gevallen een allergische reactie of huidirritatie veroorzaken. Doordat onze crèmes vrij zijn van deze middelen zijn ze zacht voor je voeten en is de kans zeer klein dat er huidirritaties ontstaan.
Er is een klein percentage propolis in de honing voetcrème aanwezig. Slechts 1 op de 2000 mensen reageren hierop met een allergische reactie. Vaak zijn dit mensen die ook gevoelig zijn voor perubalsem. Je kunt eenvoudig testen of je hier tegen kunt door ’s avonds een klein plekje in te smeren met de crème. Als er gedurende de nacht geen rode, geïrriteerde plek ontstaat, kun je de honing voetcrème met een gerust hart gebruiken.