La Reine Honingcrème met natuurlijke essentiële oliën van Chi

La Reine Honingcrème met natuurlijke essentiële oliën van Chi

Droge handen of ruwe huid? Ontdek de verzachtende en verzorgende werking van honing! Voor een extra zacht resultaat gebruik je Honingcrème van La Reine. Met deze crème geniet je van de heerlijke geur van de essentiële oliën van Chi én de zachtheid die je van de La Reine honing kent.

La Reine honing en essentiële oliën van Chi: al het goede uit twee werelden samengebracht in een crème

Veel mensen vragen mij hoe de La Reine honingcrèmes zijn gemaakt. In de honingcrème hebben we naast zuivere bijenwas niet alleen onze eigen honingoogst verwerkt, maar ook een combinatie van heerlijk geurende mandarijn- en sinaasappel essentiële oliën van het merk Chi toegevoegd waardoor de crème super lekker ruikt.

essentiele olien van chi

Waarom essentiële oliën?

Er zijn honingcrèmes op de markt die heel zoet ruiken. Deze zoete geur moet voor de geur van honing doorgaan. Natuurlijk is geur heel persoonlijk maar als Imker weet ik dat dat die geur totaal niet lijkt op de echte honing geur. Het is bij die crèmes dan ook niet de geur van honing die je ruikt maar synthetisch parfum. Naar mijn mening past een synthetisch parfum niet in een natuurlijke crème.

nederlandse honing

Honing geurt naar de bloemen, waarop zij werd gewonnen. De geurstoffen van honing zijn vluchtig en verwerkt in een crème vervaagd deze geur jammer genoeg heel snel. Daarom heb ik gekozen om te werken met essentiële oliën. Hierdoor krijgt de honingcrème een extra geurbeleving.

Flower Power, de levenskracht van bloemen

In planten komen ook diverse stoffen voor die een kenmerkende geur hebben. Uit bepaalde plantdelen kun je een geurende olie winnen. De vluchtige olie waarin zich geurstoffen bevinden wordt etherische of essentiële olie genoemd. Honing ontstaat door energie van de zon en bevat de levenskracht van bloemen of Flower Power. De levenskracht van de plant is terug te vinden in essentiële oliën. Als Imker werk ik graag met biologische producten zoals essentiële oliën.

Essentiële oliën worden niet alleen als toepassing in crèmes gebruikt, maar worden ook gebruikt om bijen gezond en vitaal te houden. Meer daarover lees je in mijn blog over bijengezondheid en essentiële oliën. Meer weten over essentiële oliën van Chi? Neem een kijkje bij Chi Natural Life, natuur zuivere producten.

Zachtheid van La Reine Honing

De voordelen van honing zijn eindeloos. Het is niet alleen een natuurlijke zoetstof die rijk is aan smaak. Het zit ook boordevol goede voedingsstoffen en honing werkt perfect als verzorgingsproduct. Tijdens de honingoogst ontdekte ik de verzachtende werking van honing op mijn huid.

honingraat

Zo ben ik op het idee gekomen onze eigen honing te verwerken in crèmes. Je huid kan dus vanaf nu ook meeprofiteren van al het goede wat honing te bieden heeft.

Elke tube La Reine honingcrème bevat 100% pure Hollandse Honing, gemaakt van de nectar van duizendenbloemen van Hollandse bodem. Voor een huid die zijdezacht aanvoelt.

honing-handcreme

Deze intensief werkende crème wordt snel door de huid opgenomen en plakt niet. De crème werkt verzorgend en verzachtend en beschermt de huid tegen vochtverlies. De verzachtende en verzorgende werking van honing, beschermende werking van bijenwas en heerlijk geurende essentiële oliën van Chi maken deze crème bijzonder aangenaam in gebruik.

Zelf gebruik ik deze crème niet alleen voor mijn handen maar ook voor de dagelijkse verzorging van mijn gezicht en bij ruwe plekken op mijn huid.

Wil jij ook onze honingcrèmes uitproberen? Kijk dan bij verkooppunten bij jou in de buurt

Wat vind jij van onze honingcrèmes? Laat een reactie achter, vind ik leuk 🙂

Over de schrijver
Mijn naam is Dorien Vorstman. Jaren geleden ontdekten we met La Reine de verzachtende werking van honing en de krachtige werking van propolis op onze huid. Zo werd het idee geboren om honingcrèmes te maken die wél doen wat het beloofd. Dat lukte! We lieten onze natuurlijke crèmes uitproberen door heel veel pedicures en andere professionals. Ze waren meteen enthousiast! Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.
Reactie plaatsen