Natuurlijke huidverzorging in Schoonheidssalon de Zevende Dag

Natuurlijke huidverzorging in Schoonheidssalon de Zevende Dag

Ik ben Corina Heijnis. Eigenaresse van Schoonheidssalon De Zevende Dag in Krimpen aan de Lek. Ik heb passie voor natuurlijke huidverzorging. Ik ben schoonheidsspecialiste maar ook kunstenares en schrijfster van kinderverhalen. Rustig, aandachtig luisterend en doelgericht werken is mijn natuurlijke manier van doen. Zo kom je als mens tot je recht en weer in balans.

Mijn lijfspreuk? “Behandel de ander, zoals jezelf behandeld wilt worden”.

Mijn passie voor natuurlijke huidverzorging en La Reine honing crèmes…

De keuze van alle natuurlijke huidverzorging producten in De Zevende Dag is gegroeid uit een verlangen naar eerlijke en natuurlijke ingrediënten. La Reine past perfect bij deze visie en het contact met Dorien is spontaan. Ons eerste gesprek werd een lang gezellig gesprek. Zovele raakvlakken, passie voor onze vakgebieden en het onderhouden en aangaan van contacten.

huidverzorging honingcremes

Ik werk nu drie jaar met La Reine natuurlijke honingcrèmes en het gouden drietal is niet meer weg te denken uit de salon. Tijdens de hand- en voetmassages maken de klanten kennis met de honingcrème en de honing voetcrème. Altijd een succes.

In mijn klantenkring heb ik verschillende kapsters en zij vertellen mij de voordelen van de La Reine handcrème. Ik kan na het insmeren direct weer aan het werk met de schaar!”

Ook de voordelen van de Propoliscrème zijn overtuigend

De helende werking van propolis wordt direct zichtbaar en ook puistjes verdwijnen sneller. Ik maak graag leuke pakketjes van de tubes. Een folder erin en een leuk label eraan voor een eigen gifttekst. Dit zijn gewilde cadeaus in mijn klantenkring. Zeker omdat de vrolijke vormgeving erg aantrekkelijk overkomt naar de klant toe, in de salon.

Tegenwoordig geef ik steeds meer honingpakkingen voor het gezicht, hals en decolleté. Met de honing van La Reine kan je ook heerlijke massages verzorgen. Kortom…Ik ben fan!

Wil jij zelf eens een kijkje nemen in mijn Schoonheidssalon De Zevende Dag? Dat kan! Bekijk hier mijn introductiefilmpje een sfeerimpressie van De Zevende Dag.

Ervaart u teveel stress? Heeft u huidproblemen? Daar staat u niet alleen in. Ik bied u een oplossing en inzicht door duidelijke informatie over een gezonde huidconditie. En een exclusief aanbod aan massages.

Echte aandacht en tijd voor iedere klant: hiermee onderscheidt Schoonheidssalon De Zevende Dag zich. Naast schoonheidsbehandelingen bent u ook van harte welkom voor bijvoorbeeld therapeutische massages, visagie of manicure. De huidanalyse en het adviseren van goede huidverzorging zijn onderdeel van elke behandeling. Want samen werken wij aan uw huidconditie.

Kiest u voor kennis, huidverbetering en ontspanning? Stap dan in de beleving van De Zevende Dag. Meer informatie? Kijk op: www.dezevendedag.com. Om een kijkje te nemen in de keuken van de salon is het interessant om de spontane en waardevolle recensies van klanten te lezen op mijn website of op Facebook. Meer info over mijn kunstatelier de Zevende Dag? Klik hier!

Warme groet, Corina Heijnis

huidverzorging-schoonheidssalon-zevende-dag

Schoonheidssalon De Zevende Dag, Praktijk voor ontspanning en huidverbetering in Krimpen aan de Lek. 

Graag ontvang ik spontane reacties op het filmpje of deze kennismaking online! Vind ik leuk :)

Over de schrijver
Reactie plaatsen