Rode vlekken op de huid?

Rode vlekken op de huid kunnen verschillende oorzaken hebben en kunnen op verschillende plekken van het lichaam voorkomen. Rode vlekken op de huid kunnen bijvoorbeeld ontstaan door droogte of irritatie.

Heb je last van rode vlekken op de huid? Dan is het nu tijd om anderen voor je aan het werk te laten gaan. Wij van La Reine hebben, met behulp van onze ijverige bijen, een voedende, verzorgende en beschermende Propolis crème ontwikkeld. Propolis crème is een eerste hulp creme die voor zeer veel kleine ongemakken, zoals rode vlekken op de huid, kan worden ingezet. Een echte must voor in het medicijnkastje van ieder huishouden!

Hoe ontstaan rode vlekken op de huid?

Rode vlekken op de huid kunnen op hele verschillende wijzen ontstaan. Het is goed om bij twijfel direct een huisarts te raadplegen. In dit artikel willen wij je vooral informeren over rode plekken die ontstaan door een droge, geïrriteerde of schrale huid. De rode vlekken kunnen ontstaan op de handen, voeten, armen of een ander lichaamsdeel. Ze kunnen ontstaan door:

  • Temperatuurwisselingen (warm of koud weer)
  • Stress (je lijf reageert op stress waardoor je rode vlekken op je huid krijgt)
  • Overgevoelige huid (het kan zijn dat je simpelweg een overgevoelige huid hebt)
  • Allergie
  • Bepaalde kruiden in voedsel
  • Alcohol
  • Emotionele reacties als schaamte

Het gebruik van propolis en herstel van de huid

Allereerst een korte toelichting op propolis. Propolis is een product dat wordt gemaakt door bijen. De bijen verzamelen verschillende soorten hars. Deze hars wordt aangemaakt door bomen en planten. Dit doet de boom om zichzelf te beschermen.

Misschien heb je het wel eens gevoeld wanneer je een knop van een berkenboom vast hebt. Het plakkerige wat je voelt is de hars. De bijen nemen een klein beetje hars van de knoppen en vermengen dit met enzymen tot er een product ontstaat waarmee zij ook zichzelf beschermen: propolis.

De bijen gebruiken dit om hun kasten dicht te maken, maar ook om zichzelf te beschermen tegen bacteriën, virussen en schimmels.

Wat doet propoliscrème?

De Imkers van La Reine werken elke dag met grote zorg aan de ontwikkeling van propoliscrème. Deze crème wordt verwerkt zonder parabenen, siliconenparfum of andere onnodige toevoegingen. De propoliscrème van La Reine bevat verzachtende ingrediënten. De krachtige werking van propolis brengt de onrustige huid tot rust. De propoliscrème kalmeert de huid waardoor roodheid vermindert en je huid er rustiger en gezonder uitziet. Propoliscrème kun je dagelijks gebruiken voor een intensieve verzorging van top tot teen: Bij (extreem) droge huid, rode huid, schrale plekken, rode vlekken, uitslag/of jeuk ruwe plekken, kloofjes en bij (jeugd) puistjes.

Dit zegt één van onze klanten over La Reine propoliscrème:

Trijnie Kuiper, Hoogeveen

Gebruikerservaringen propoliscreme

“Het helpt goed bij een droge schilferige huid en schrale plekken, het herstelt de huid en voelt daarna goed aan.”

“Ben supertevreden over deze zalf. Ik heb zelf psoriasis en zo moeilijk om iets te vinden wat echt werkt. Maar deze is perfect.”

“Ik vind de propoliscreme ontzettend fijn. Ik gebruik het voor kapotte nagelriemen, puistjes en droge plekjes. Werkt geweldig, het ruikt heeeeerlijk en puur natuur!”

Propoliscreme in de winkel kopen?

Propiliscrème is verkrijgbaar bij  een groot aantal professionals zoals medisch pedicures, voetreflextherapeuten, schoonheidsspecialistes, beautysalons, huidtherapeuten en natuurgeneeskundigen.

Vind hier een verkooppunt bij je in de buurt.

Is er bij jou geen verkooppunt in de buurt of koop je liever online? Shop dan via onze officiële online webshop voor consumenten in Nederland en België.

Verkooppunt worden van La Reine propoliscrème?

Wil je als professional de propoliscrème van La Reine gebruiken in jouw praktijk of salon? Dat kan heel eenvoudig.

Ga door naar: verkooppunt worden

Gerelateerde artikelen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Propoliscrème bestellen?

  • Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis
  • Bij je thuis bezorgd vanaf € 6,95
  • Gratis verzending vanaf € 39,-
Over de schrijver
Mijn naam is Dorien Vorstman. Jaren geleden ontdekten we met La Reine de verzachtende werking van honing en de krachtige werking van propolis op onze huid. Zo werd het idee geboren om honingcrèmes te maken die wél doen wat het beloofd. Dat lukte! We lieten onze natuurlijke crèmes uitproberen door heel veel pedicures en andere professionals. Ze waren meteen enthousiast! Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.
Reactie plaatsen