Voetverzorging volgens medisch pedicure Mirjam Annema

Voetverzorging volgens medisch pedicure Mirjam Annema

De praktijk voor Manueel Praktizijn & Medisch Pedicure op de kerstmarkt

Zaterdag de 13e december mocht ik, onverwachts, deelnemen aan de kerstmarkt  in Oudega W een dorpje in Friesland. Het Thema was warm winter huis. Ik kan terugkijken op een prachtige kerstmarkt met veel gezelligheid en bijzondere stands op het gebied van wellness en wonen. Ook mijn bedrijf mocht hier aan deel nemen en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan. Dit is dan weer zo’n unieke kans om op een mooie wijze je passie naar buiten te brengen en je kennis en ervaringen te delen met anderen.

Een deel van mijn behandelingen zoals: Stoel Shiatsu/ Shiatus Ryoho/ Zen Shiatsu/Voetreflex en (Medisch)Pedicure werk heb ik mogen neerzetten in mijn presentatie. Ik heb veel mensen de producten die ik gebruik in de praktijk, die allemaal op natuurlijke basis zijn, laten ruiken en uitproberen. De reacties waren enthousiast.

Naast de oliën die ik inzet bij de massage technieken op basis van druivenpit olie vermengd met de etherische oliën van Chi mocht ik een nieuwe display neerzetten van de favoriete crème in mijn praktijk: La Reine Honing- en Propolis crème gemaakt met 100% pure Hollandse honing met vitamine A E en geen parabenen, geen siliconen en geen minerale oliën.

Inmiddels gebruik ik de crèmes van de Imkers van La Reine al een jaar in de praktijk. En zie er hele mooie resultaten mee. De hand crème trekt mooi in en laat geen vette film achter. Onze dochters van 16 en 18 jaar gebruiken deze ook graag vooral in de winter tijd. De voeten crème zet ik altijd in na een pedicure behandeling daar deze heerlijk ruikt maar ook nog eens een voedende werking heeft op de toch al zo kwetsbare voeten huid. Voor voet en huid probleempjes als bv eczeem, likdoorn of kloven, zet ik graag de wat dikkere propolis crème in. Deze top tot teen crème bevat ook honing en wordt ook gebruikt voor het gezicht bij een droge huid en bij puistjes. Deze crème gaat ook goed onder een getinte crème immers er zit ook vitamine E en A in. Kortom een veelzijdig product! Ik draag het een warm hart toe.

Kijk voor meer informatie over mijn therapieën en behandelingen op www.manueelpraktizijnmirjamannema.nl  of bel voor het maken van een afspraak: Tel. 0515-412027

Met warme groet,
Mirjam Annema
Marianne

 

Over de schrijver
Mijn naam is Dorien Vorstman. Jaren geleden ontdekten we met La Reine de verzachtende werking van honing en de krachtige werking van propolis op onze huid. Zo werd het idee geboren om honingcrèmes te maken die wél doen wat het beloofd. Dat lukte! We lieten onze natuurlijke crèmes uitproberen door heel veel pedicures en andere professionals. Ze waren meteen enthousiast! Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.
Reactie plaatsen