Cadeautip van La Reine

Deze actie is niet meer geldig!

 

Set van 3 honingcrèmes

Een setje van de 3 heerlijke honingcrèmes van La Reine. Natuurlijk huidverzorging met de honing, bijenwas en propolis van onze eigen bijen en de heerlijke geur van natuurlijke oliën. Voor de droge, schrale, rode en schilferige huid, handen en voeten. De propoliscrème kan voor vele doeleinden worden ingezet en is een basisproduct voor ieder huishouden. Leuk om cadeau te geven! Met gratis cellofaan ‘bijen’ geschenkzakje.

3 tubes van 100 ml
Van: €32,97
Voor: €29,95

 

In dit setje zitten 3 tubes honingcrème van 100 ml:

  • Honing Handcrème met een vleugje mandarijnolie voor het verzorgen, verzachten en beschermen van de extreem droge huid en schrale huid
  • Honing Voetcrème met de verfrissende geur van lavendel & citroengras, trekt snel in en voelt heerlijk zacht aan. Voor extreem droge voeten en brandende voeten na een lange dag staan of lopen.
  • Propoliscrème met honing is voor onder andere de rode huid, schilferige huid en kan worden ingezet al een eerste hulp crème waardoor het een basisproduct is voor ieder huishouden!

 

Over de schrijver
Mijn naam is Dorien Vorstman. Jaren geleden ontdekten we met La Reine de verzachtende werking van honing en de krachtige werking van propolis op onze huid. Zo werd het idee geboren om honingcrèmes te maken die wél doen wat het beloofd. Dat lukte! We lieten onze natuurlijke crèmes uitproberen door heel veel pedicures en andere professionals. Ze waren meteen enthousiast! Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.
Reactie plaatsen