Werken met 100% natuurlijke producten

Marian Horst van Salon No.3 vertelt in dit blog hoe zij het werken met La Reine producten ervaart en hoe zij dit inzet in haar werk als medisch pedicure.

Wie is Marian?

Mijn naam is Marian Horst en ik woon in Achterveld en daar ben ik werkzaam als medisch pedicure met een eigen praktijk aan huis. Dit doe ik nu bijna 7 jaar en met heel veel plezier. Ons dorp ligt prachtig gelegen tussen de weilanden en het groen. Daar ben ik ook mee opgegroeid, dus mijn interesse lag altijd al bij puur, biologisch, natuurlijk.

Review La Reine

Toen ik destijds begon als pedicure was voor mij al snel duidelijk dat ik met biologische, 100% natuurlijke producten wilde gaan werken. En met name de producten waar honing in verwerkt is vielen mij al snel op. Want wat is dat toch een prachtig product! Er kan zoveel met honing! Het is heel bijzonder dat zo’n klein beestje  zoiets moois kan maken!

Klachtenvrij met een mooi product

Ik vind het prachtig om voeten weer mooi en klachtenvrij te maken en  daar hoort een mooi product bij die doet wat het moet doen. En dat heb ik gevonden in de producten van La Reine.

Een heerlijk en eerlijk merk!

Het is  De tube kun je desnoods door midden knippen waardoor je hem helemaal leeg kunt maken. In verhouding verschillen deze crèmes dus niet veel in prijs met andere, goedkopere merken. Meestal heb je hier meer van nodig om hetzelfde resultaat te bereiken.

Geen chemische toevoegingen

Daarnaast vind ik het helemaal geen fijn idee dat een verzorgend product vol zit met allerlei chemische toevoegingen. Ook heb ik nog geen enkele cliënt in mijn praktijk die niet tegen deze producten kan, in welke vorm dan ook.

Propoliscrème

Naast de gewone voetencrème is er ook de ‘groene tube’, degene met propolis. Nog zo’n mooi product van de bij! ‘Klanten vertellen dat ze baat hebben bij de crème bij eczeem, psoriasis, allergie, kleine wondjes’, aldus Marian. Ook op de andere plekken waar psoriasis kan zitten (onder de knie of ellebogen b.v.) kun je deze crème smeren.

Echt een aanrader.

Handcrème

Ondanks dat ik voornamelijk de voetcrèmes verkoop, blijft de handcrème zeker niet achter. Met name mensen die in de zorg werken zijn uitermate tevreden over deze crème! “zuinig in gebruik”, “smeert zo lekker uit”, “het ruikt zo heerlijk”, “wat is dit toch een lekker spulletje’.

Zelfs mijn man, die in de bouw werkt, gebruikt deze! 🙂

Dit zijn maar enkele reacties uit mijn praktijk!

Kortom de producten van La Reine zijn “BIJzonder heerlijk en eerlijk”, waarvan ik hoop dat de imkers dit nog lang zullen blijven maken.

Mede dankzij de  tomeloze inzet van de bij!

Waar koop je La Reine honingcrèmes?

La Reine honingcrèmes zijn verkrijgbaar bij veel pedicures, voetreflextherapeuten en schoonheidsspecialisten door heel Nederland en ook in België. De Imkers van La Reine adviseren de verkoop van La Reine via de professionals.

Bekijk verkooppunten van La Reine

Kennismaken met onze crèmes

Wil je meer informatie over onze crèmes:

Verkooppunt worden van La Reine honingcrèmes?

Wil je als professional de honingcrèmes van La Reine gebruiken in jouw praktijk of salon? Dat kan heel eenvoudig.

Ga door naar: verkooppunt worden

Vragen

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Over de schrijver
Mijn naam is Dorien Vorstman. Jaren geleden ontdekten we met La Reine de verzachtende werking van honing en de krachtige werking van propolis op onze huid. Zo werd het idee geboren om honingcrèmes te maken die wél doen wat het beloofd. Dat lukte! We lieten onze natuurlijke crèmes uitproberen door heel veel pedicures en andere professionals. Ze waren meteen enthousiast! Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.
Reactie plaatsen