La Reine Honingcreme, Voetcreme en Propoliscreme

La Reine Honingcrèmes

Reken definitief af met een droge, gevoelige huid

10.000+

tubes verkocht (per jaar)

500+

verkooppunten van La Reine crèmes

Levering

in heel Nederland en België

Maak kennis met onze honing crèmes:

La Reine Honingcreme

Honing Handcrème

Verzorgt, beschermt en verzacht droge huid en schrale handen

La Reine Voetcreme

Honing Voetcrème

Verfrist branderige en vermoeide voeten, verzorgt droge huid en kloven

La Reine Propoliscreme

Propoliscrème

Kalmeert en verzacht (zeer) gevoelige rode droge en ruwe huid met kloofjes

Dit zeggen klanten van La Reine

Frisse voeten!

Ik smeer elke dag mijn voeten in met de crème en mijn voeten zijn gewoon altijd zacht! Dit was voorheen met de standaard drogisterij crèmes weleens anders! Ook ruiken mijn voeten altijd heerlijk fris, zelfs na een flinke dag shoppen! 


Ik ben fan. 

Reviews Propoliscreme, Voetcreme en Handcreme van La Reine

Judith Duinisveld

Super tevreden!

Ik ben supertevreden over deze zalf. Ik heb zelf psoriasis en zo moeilijk om iets te vinden wat echt werkt. Maar de propoliscrème is perfect. Ik vind hem niet echt geweldig ruiken maar dat is niet belangrijk want de crème trekt goed in en werkt! Heb het ook aangeraden aan anderen met psoriasis!

Reviews Propoliscreme, Voetcreme en Handcreme van La Reine

Miriam van Peer

Heerlijke crème

Ik vind het een heerlijke creme! In de winter heb ik als oudere meer last van kloofjes aan mijn vingers de honingcreme verzacht en heelt en ruikt ook nog lekker. 

Ik gebruik de creme ook voor mijn gezicht omdat het zo lekker uitsmeert en geurt o.a. naar mandarijntjes. Ik ben fan.

Reviews Propoliscreme, Voetcreme en Handcreme van La Reine

Margret

Nieuws uit de bijentuin van La Reine

Nooit meer iets missen van het laatste nieuws uit de bijentuin van La Reine? Periodiek ontvang je van ons een leuke update met het laatste nieuws of handige tips en adviezen. Als cadeautje ontvang je ons gratis ebook een jaar uit het leven van een bijenvolk.