Pedicure Praktijk Karin werkt samen met La Reine

Pedicure Praktijk Karin werkt met de producten van la Reine in haar pedicure praktijk. Onlangs verscheen er een artikel van Karin van den Breul op de website pedicure.nl.

Het artikel

De sportschool waar ik altijd sport is verhuisd naar een mooiere en grotere locatie. Reden voor hen om een open dag te organiseren.

De eigenaren Monique en Marco Smink vonden het een leuk idee om lokale ondernemers, waar ze een binding mee hebben, de kans te geven zichzelf met hun bedrijf te presenteren tijdens deze dag. Omdat ik nog lang geen volle agenda heb, ik ben pas net in augustus 2016 begonnen, was ik heel blij met deze kans.

Invulling van de dag

Maar ja, wat ga je dan laten zien op zo’n dag? Ik wilde niet ter plaatse een voetencheck uitvoeren. Mijn ervaring is dat niet iedereen zomaar even zijn schoenen uittrekt om eventuele voetproblemen te laten zien.

Dan maar afspraken aanbieden voor een gratis en vrijblijvende voetencheck bij mij in de praktijk. En als ze tijdens de open dag gelijk een afspraak maakten voor een behandeling, kregen ze € 5,00 korting. Voor de roeiwedstrijd die gehouden werd had ik zowel voor de heren- als de damescompetitie een gratis pedicurebehandeling beschikbaar gesteld als prijs.

Samenwerking met La Reine

Omdat ik heel graag werk met de Honing crèmes van Imkerij La Reine heb ik Dorien Vorstman van La Reine benaderd. Zij kwam met het idee een formulier te ontwerpen voor het aanbieden van de voetenchecks. Na een paar keer heen en weer mailen, heeft zij een leuke flyer laten maken en deze mij cadeau gedaan. Een vrolijke afbeelding die uitnodigt om te lezen en met ruimte voor mijn contactgegevens.

Wandelwol

Ook heb ik Nanda van Spijker van Wandelwol gemaild, ook zo’n fijn product. Zij heeft bij mijn bestelling extra folders en een zakje Alpacawol gedaan.

Op mijn laptop vertoonde ik een diapresentatie van foto’s van mijn praktijk en voorbeelden van resultaten van pedicurebehandelingen, nagelreparaties, wratverwijdering etc.

Naast de Wandelwol en de La Reine crèmes had ik mijn stemvork, monofilament, schoenmaatmeter, de blauwe enveloppe van het UMC Radboud Nijmegen tbv schimmeldiagnostiek, een tube mesitran, fungieclear en naloc op de tafel uitgestald.

Wat kan een medische pedicure betekenen?

Hierdoor kwamen de vragen vanzelf en heb ik veel kunnen vertellen over wat een (medisch) pedicure kan betekenen voor voeten en voetproblemen.

Ook was er een ondernemer aanwezig die sportkleding en sportschoenen verkoopt. Hij vertelde regelmatig te horen van voetballers etc met voetproblemen. Toen ik hem vertelde dat momenteel de opleiding Medisch Sportpedicure te volgen wilde hij heel graag mijn visitekaartjes meenemen.

Aan het einde van deze leuke dag, waarin ik veel heb kunnen vertellen over mijn werk en de producten die ik gebruik en verkoop, ging ik naar huis met een agenda met nieuwe afspraken voor behandelingen en voor voetenchecks.

Waar koop je La Reine honingcrèmes?

La Reine honingcrèmes zijn verkrijgbaar bij veel pedicures, voetreflextherapeuten en schoonheidsspecialisten door heel Nederland en ook in België. De Imkers van La Reine adviseren de verkoop van La Reine via de professionals.

Bekijk verkooppunten van La Reine

Kennismaken met onze crèmes

Wil je meer informatie over onze crèmes:

Verkooppunt worden van La Reine honingcrèmes?

Wil je als professional de honingcrèmes van La Reine gebruiken in jouw praktijk of salon? Dat kan heel eenvoudig.

Ga door naar: verkooppunt worden

Vragen

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Over de schrijver
Mijn naam is Dorien Vorstman. Jaren geleden ontdekten we met La Reine de verzachtende werking van honing en de krachtige werking van propolis op onze huid. Zo werd het idee geboren om honingcrèmes te maken die wél doen wat het beloofd. Dat lukte! We lieten onze natuurlijke crèmes uitproberen door heel veel pedicures en andere professionals. Ze waren meteen enthousiast! Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.
Reactie plaatsen