Joan Poulus van C'est La Feet over La Reine Honing Crèmes

Joan Poulus van C'est La Feet over La Reine Honing Crèmes

Joan Poulus werkt als medische pedicure met de producten van La Reine. Ze vertelt in dit blog hoe zij het werken met La Reine producten ervaart en hoe zij dit inzet in haar werk als medisch pedicure.

Joan Poulus en mijn praktijk is in Oud-Beijerland (C’est la feet)

Ik ben medisch pedicure.

Ik ben al 35 jaar pedicure, maar sinds 3 jaar medisch pedicure.

Ik was op zoek naar een een product waar niet zo’ n heel ruim assortiment van was, zodat ik niet een heel uitgebreid assortiment op de planken heb staan maar waar ik wel 100% achter zou kunnen staan.

La Reine heeft daar precies aan voldaan! Klanten zijn er blij mee! Klanten krijgen vaak een proefje mee maar komen enthousiast terug en kopen meteen het product. Een klant zo ook van zijn kloven afgekomen, echt geweldig!!

Het is een natuurlijk en fijn product met een aangename geur, wat ook echt meespeelt voor de klant. Wat belangrijk is voor de klant dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is.

Wat ook erg leuk voor de klant is, dat je zulke leuke, duidelijke folders meegeleverd krijgt, met handige tips. Een echt super leuk extraatje!

Als de klant tevreden is en het product doet wat het zegt.

Ik zou het zeker aanbevelen, aan mijn klanten en ook aan mijn collega’s!

La Reine honingcrèmes zijn verkrijgbaar bij veel pedicures, voetreflextherapeuten en schoonheidsspecialisten door heel Nederland en ook in België. De Imkers van La Reine adviseren de verkoop van La Reine via de professionals.

Bekijk verkooppunten van La Reine

Wil je meer informatie over onze crèmes:

Wil je als professional de honingcrèmes van La Reine gebruiken in jouw praktijk of salon? Dat kan heel eenvoudig.

Ga door naar: verkooppunt worden

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Over de schrijver
Mijn naam is Dorien Vorstman. Jaren geleden ontdekten we met La Reine de verzachtende werking van honing en de krachtige werking van propolis op onze huid. Zo werd het idee geboren om honingcrèmes te maken die wél doen wat het beloofd. Dat lukte! We lieten onze natuurlijke crèmes uitproberen door heel veel pedicures en andere professionals. Ze waren meteen enthousiast! Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.
Reactie plaatsen