La Reine op de Margriet Winter Fair

Dit jaar stond ik voor het eerst op de Margriet Winter Fair en ik wist niet wat me overkwam.  Met een enthousiast team heb ik met heel veel plezier, lol en humor een groot aantal mensen mogen begroeten. Normaal gesproken help ik in het Bijenhuis imkers bij hun inkopen voor de bijen of maak ik mooie producten voor huidverzorging met ingrediënten uit de bijenkast. De Margriet Winter fair is een beurs voor dames met rammelende kersthormonen  en dus completely different.

La Reine op Margriet Winterfair

Een bezoek aan Margriet Winter Fair is een heerlijk dagje uit om helemaal in de sfeer van de feestdagen en wintermaanden te komen en te genieten van heel veel leuke activiteiten. Met Marjan, Wout en Nicole stond ik in het Groene Hart van het goede doelenplein op een enorm goede locatie. Bij de ingang konden wij  ‘s morgens meteen de busladingen met enthousiaste bezoekers in onze stand verwelkomen!  De dames waren wel in voor een lolletje en aan aandacht geen gebrek. Een spectaculair aantal mensen (er zijn 68.500 bezoekers geweest) kon als eerste kennis maken met de crèmes van La Reine, honing proeven, handen insmeren en even bijpraten. De honing was zo populair dat ineens ook de pot proefhoning verkocht bleek te zijn.

margriet winterfair

De feel good cards van La Reine met de lieve woordjes en het groeipapier met bloemzaadjes voor bijen vielen enorm  in de smaak. Mensen werden er blij van en dat konden wij ook merken aan de verkopen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de NBV. Een aantal professionals die al fan zijn van La Reine en de producten kennen van andere beurzen wisten ook de weg naar onze stand te vinden.

margriet winterfair

Het leuke van beurzen is het ontmoeten van inspirerende mensen. Zo heb ik kennis gemaakt met Provoet, de brancheorganisatie voor pedicures, die het leuk vinden als wij een lezing over bijenproducten komen verzorgen. Heeft Miss Natural onze Hollandse honing geproefd en gaat schrijven over onze kwaliteitsproducten. Staatsbosbeheer had de mooiste plek met een mooi aangelegd bos. De volgende keer komen in dit bos, waar  Miss Nederland een bezoekje bracht, ook bijenkasten te staan. Zou dat niet helemaal fantastisch zijn?! We hebben in ieder geval een leuke foto gemaakt in het nest van Staatsbosbeheer met de boswachter natuurlijk. Mijn week kan niet meer stuk.

 

Over de schrijver
Mijn naam is Dorien Vorstman. Jaren geleden ontdekten we met La Reine de verzachtende werking van honing en de krachtige werking van propolis op onze huid. Zo werd het idee geboren om honingcrèmes te maken die wél doen wat het beloofd. Dat lukte! We lieten onze natuurlijke crèmes uitproberen door heel veel pedicures en andere professionals. Ze waren meteen enthousiast! Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.
Reactie plaatsen