2015 dromen, dansen, durven, doen!

Soms heb ik de behoefte om even weg te dromen en me geen moeder van drie jongens te voelen, maar een leuke, gezellige, hippe vrouw op stap met vrienden en vriendinnen. Dat geeft me een vrij gevoel. Moeders die een drukke baan combineren met een druk gezin hebben namelijk nooit vrij. Het is dan ook belangrijk om tijd voor jezelf in te plannen. Niets moet, alles…. nou ja, bijna alles mag. En zo kwam het dat ik op oudejaarsavond fabulous in een gezellig kort jurkje – oké iets te kort jurkje – en een paar hoge hakken naar een feestje ging van mijn buurman, hoe heet ie ook al weer?

olifanten-in-de-tuin

Die buurman met die olifanten in de voortuin, oh ja. Eenmaal aangekomen aan de andere kant van de oprijlaan, parkeerde ik mijn mama fiets maar voor de ingang. Het parkeerterrein stond namelijk vol. Naast de zwarte Ferrari van mijn buurman en de witte Range Rover van zijn vrouw – oké zij woont (tijdelijk) ergens anders – telde ik 5 Porches, 4 Mercedessen, 6 Audi`s en 2 BMW`s. Nu begrijp je dat ik dus niet kan aankomen met mijn Opel Astra en dat de mama fiets een goed excuus is om lekker te genieten van veel te dure bubbels. Op de meeste feestjes krijg je bier maar mijn buurman heeft alleen champagne. Na een hapje en een dansje leek het of de muziek steeds harder klonk. Opeens hoorde ik het nummer Dreamer van Supertramp en kwam ik er achter dat de dansvloer de salontafel bleek te zijn. Het was een minuut voor twaalf en ik kreeg een appje met een foto van mijn 18 jarige zoon in zijn hand een glas champagne. Happy New Year mam!

Gelukkig, was ik niet de enige op de salontafel. Met twintig man zijn we dansend het nieuwe jaar ingeknald. De volgende dag heb ik mij voorgenomen om meer te dromen, dansen, durven en te doen. In mijn volgende blog meer goede voornemens. Hoe was jouw oudjaar? En wat zijn jouw goede voornemens? Ik wens iedereen een gelukkig 2015!

 

Met hartelijke groeten,

Dorien Vorstman

 

 

 

Over de schrijver
Mijn naam is Dorien Vorstman. Jaren geleden ontdekten we met La Reine de verzachtende werking van honing en de krachtige werking van propolis op onze huid. Zo werd het idee geboren om honingcrèmes te maken die wél doen wat het beloofd. Dat lukte! We lieten onze natuurlijke crèmes uitproberen door heel veel pedicures en andere professionals. Ze waren meteen enthousiast! Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.
Reactie plaatsen