Page content

article content

La Reine organiseert bijenworkshop met honing high tea

Imkerij La Reine organiseert in de maanden mei, juni en juli een bijenworkshop met aansluitend een honing high tea! Een leuke workshop voor jong en oud die gegeven wordt in het centraal gelegen, landelijke dorpje Hoogblokland (vlakbij Gorinchem).De workshop wordt in de buitenlucht gegeven in de Bijentuin van La Reine. Bijenhouden brengt ons dichter bij de natuur wij willen dat graag met jullie delen. Ben je op zoek naar een leuk uitje met familie, vriendinnen of collega`s. Schrijf je dan snel in en kom proeven en beleven!

De workshop

Tijdens deze workshop leer je van alles over bijen. Jong oud zullen gefascineerd luisteren naar de imkers van La Reine die het verhaal van de bloemetjes en bijtjes vol passie vertellen. De echte durfallen kunnen de bijen ‘aaien’. Degenen die bijen een klein beetje eng vinden, kunnen het allemaal van afstandje bekijken. De imkers kennen hun bijen als geen ander en weten precies in welke bui de bijen zijn. En zoals de meeste mensen weten zullen bijen nooit zomaar steken. Na de workshop mag je zelf een potje verse Hollandse honing aftappen.

Honing High Tea

Na de workshop is het tijd om te genieten van een heerlijke high tea met honingzoete lekkernijen. Honing wordt geroemd om haar weldadige werking op gezondheid en schoonheid, maar kan ook als gezonde en lekkere zoetstof in allerlei gerechten worden toegepast. De honing high tea wordt verzorgd door Sweet Ima, patisserie en catering.

Meer informatie en inschrijven

Klik hier voor meer informatie over de bijenworkshop & honing high tea en om in te schrijven! Wees er snel bij want vol=vol!

bijimkerijhoningkoek
 

 

 

Comment Section

0 reacties op “La Reine organiseert bijenworkshop met honing high tea

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen:

  • Geen categorieën