Kaarsen maken? Ontdek de DIY waxinelichtjes set van de Imkers van La Reine!

  • Kaarsen maken is leuk en gezellig
  • Maak zelf waxinelichtjes
  • Met 100% zuivere bijenwas
  • Voor een warme uitstraling
  • Een heerlijke natuurlijke geur
  • Lange brandtijd en gifvrij
  • Een origineel cadeau
  • Voor 100% puur licht!

Sfeerlichten maken met La Reine Do It Yourself

kaarsen maken waxinelichtjes doos
kaarsen maken waxinelichtjes inhoud
kaarsen maken waxinelichtjes bijenwas
kaarsen maken waxinelichtjes

Voordelen van La Reine DIY theelichtjes set

kaarsen maken voordeel 1

Voordeel 1

Met 100% zuivere bijenwas en paraffine vrij!

kaarsen maken voordeel 2

Voordeel 2

Handige bewaardoos voor je waxinelichtjes.

kaarsen maken voordeel 3

Voordeel 3

Ruikt heerlijk met een honingachtige geur.

kaarsen maken voordeel 4

Voordeel 4

Brengt warmte en sfeer in huis

kaarsen maken voordeel 5

Voordeel 5

Met 8 branduren een lange brandtijd.

Voordeel 6

Origineel cadeau. Leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Heb je ooit geprobeerd om zelf waxinelichtjes te maken? Het kan!

kaarsen maken zelf waxinelichtjes maken

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en wil je zelf producten maken met zuivere natuurlijke ingrediënten? Dan is La Reine DIY zelfgemaakte bijenwas waxinelichtjes echt iets voor jou!

Zelf bijenwas sfeerlichtjes maken is leuk en makkelijk om te doen. Bijenwas geeft 100% puur licht, heeft een warme uitstraling, een natuurlijke geur, een lange brandduur en is gifvrij.

Al sinds mensenheugenis maken imkers kaarsen van hun eigen bijenwas. Met deze duurzame grondstof worden op ambachtelijke wijze kaarsen van de allerhoogste kwaliteit gemaakt.

Theelichten brengen warmte en sfeer. Lichtmakers voor thuis!

DIY Cadeau doos met 20 sfeerlichten !

Theelichten brengen warmte en sfeer

Breng licht in de duisternis met zelfgemaakte kaarsen. In een paar simpele stappen verlicht je je huis met zelf gemaakte waxinelichtjes. Daarna kan het genieten beginnen. Wie houdt er nou niet van sfeerlichten? Een paar theelichtjes op de tafel en het huis is gelijk een stuk gezelliger! In de winkel kan je genoeg leuke sfeerlichten kopen maar zelf maken is nog veel leuker!

La Reine waxinelichtjes maak je zelf met de beste kwaliteit 100% natuurzuivere bijenwas. Dus zonder paraffine, daardoor branden ze bijzonder schoon en extra lang en heb je geen last van zwarte walmen. De kleur van de bijenwas is warm goudgeel tot geelbruin en de geur is heerlijk zoet en honingachtig.

Doordat bijenwas flexibel is, zakken de wanden tijdens het branden in naar binnen. In combinatie met de goudgele kleur van de vlam geeft een brandende bijenwas kaars een extra warme, sfeervolle uitstraling.

kaarsen maken theelichten

TIJDELIJKE BONUS

Tijdelijk ontvang je bij aankoop van een La Reine DIY lwaxinelichtjes set een leuke La Reine Feel Good kaart. Deze actie geldt alleen bij aankoop in onze imkerwinkel.nl. De winkel van de imkers van La Reine.kaarsen maken bonus

Haal nu sfeer in huis!

kaarsen maken waxinelichtjes bijenwas

JA! Ik wil zelf waxinelichtjes maken!

Deze DIY kit bevat alles wat je nodig hebt om zelf waxinelichtjes te maken met 100% zuivere bijenwas. Inclusief 20 lege alu-cupjes met lontjes en gebruiksaanwijzing. Bijenwas geeft 100% puur licht met een warme uitstraling, een heerlijke natuurlijke geur met een rustige vlam en een lange brandduur. Zelf waxinelichtjes maken is leuk en makkelijk. Elke DIY kit is leuk om cadeau te geven en een verassing om uit te pakken met kleine extra’s om te ontdekken over onze bijen. Geschikt voor alle leeftijden vanaf 8 jaar onder toezicht van een volwassene.

kaarsen maken garantie

Niet goed? Geld terug!

Bij La Reine bieden we je 14 dagen tevredenheidsgarantie. Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product aan ons mailen. Hierna kun je je product in originele staat en verpakking compleet terugsturen en storten we je volledige aankoopbedrag terug. Je loopt dus geen enkel risico.

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);