Page content

Bloggen op La Reine.eu? In de spotlight op La Blog!

Ben jij een professional of ervaringsdeskundige op één of meerdere gebieden van huidverzorging zoals bijvoorbeeld pedicure, schoonheidsspecialiste, huidtherapeut of natuurgeneeskundige? Zoek je een platform om op te publiceren omdat jouw artikelen het verdienen om door duizenden bezoekers gelezen te worden? Word dan blogger op La Blog van La Reine!bloggen huidverzorging

Wie zijn wij

Wij, de Imkers van La Reine houden op biologische wijze bijen en hebben passie voor de natuur. Daarom maken wij van 100% pure honing van nectar uit bloemen van Hollandse bodem, zuivere bijenwas, propolis en essentiële oliën de beste honingcrèmes voor een natuurlijke huidverzorging. Honingcrèmes uit het Groene Hart van Nederland.

Bijen zijn de bron van al onze producten

Wij hebben veel aandacht voor onze omgeving. Onze crèmes bevatten géén parabenen, géén siliconen, géén kleurstoffen, géén minerale oliën en géén parfum en zijn gemaakt met respect voor mensen, dieren en het milieu.

Uit passie voor bijen!

La Reine is Nederlands eerste Imkerij met een online platform op het gebied van natuurlijke crèmes. Hier vind je alles over natuurlijke huidverzorging en bijenproducten. La Reine heeft maandelijks duizenden bezoekers op de website om te inspireren en geïnspireerd te raken over natuurlijke huidverzorging. Dat doen we o.a. door de beste tips en nieuwste trends te delen (kennisdeling) maar met name ook door professionals / ervaringsdeskundigen met elkaar te verbinden (hulp in de praktijk).

Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Uit passie voor bijen! Als dat lukt, is onze missie geslaagd.

What’s in it for you?

Wat heb jij daar dan precies aan? Een terechte vraag natuurlijk want nee, wij betalen niet voor je blog. Wat we wel doen is je blogbericht voorzien van een box met auteursinformatie en daarnaast een eigen auteurspagina op lareine.eu (zoals bijvoorbeeld deze) waar je jouw contactgegevens, diensten en backlink naar je website kunt vermelden.

De Imkers van La Reine hebben al meer dan 10 jaar een sterke, betrouwbare naam als autoriteit in de Nederlandse Bijenhouderij. Door onder je eigen naam waardevolle informatie te delen op ons blog positioneer jij je als expert. Ben je bijvoorbeeld pedicure of specialist en bied je hier een dienst voor aan? Schrijf dan bijvoorbeeld over voetverzorging en ontvang automatisch gerichte leads via je lareine.eu profiel. Delen = vermenigvuldigen, hoe waardevoller jouw tips, des te meer lezers je diensten zullen overwegen.

Daarnaast krijg je als blogger toegang tot de besloten groep met andere bloggers /experts binnen onze community en ben je welkom tijdens evenementen. Dat laatste wellicht als directe inspiratie voor nieuwe artikelen 😉

Spelregels

Om artikelen te publiceren op La Reine hebben wij wel enkele spelregels opgesteld, dit om de kwaliteit te waarborgen:

  • We hebben voorkeur voor praktijkervaring boven boekenwijsheid
  • Je artikel moet uniek zijn, geen duplicate content die elders ook online staat.
  • Schrijf gerust uit de losse pols, maar wel in correct Nederlands.
  • Geen snel-geld-verdien-verhalen.
  • Geen advertorials of zelfpromotie, focus op waarde en laat je profiel voor je spreken.
  • We behouden ons (vanuit kwaliteitsbewaking) het recht voor om artikelen af te wijzen.
  • Meld je aan via ons contactformulier en beantwoord de volgende vragen.

Naam
Achternaam
Email adres
Website
Facebook profiel
Omschrijf kort wie je bent en waar je expertise ligt
Waar zou je over willen schrijven?
Heb je ervaring met bloggen/schrijven?

Klik gerust eens door onze categorieën heen:

  • Geen categorieën