Page content

Bloggen op La Reine.eu? In de spotlight op La Blog!

Ben jij een professional of ervaringsdeskundige op één of meerdere gebieden in huidverzorging of voetverzorging zoals bijvoorbeeld pedicure, schoonheidsspecialiste, voetreflextherapeut, huidtherapeut of natuurgeneeskundige? Zoek je een website om op te bloggen, het publiceren van jouw ervaringen omdat jouw artikelen het verdienen om door vele bezoekers gelezen te worden? Word dan blogger op La Blog van La Reine!bloggen huidverzorging

Wie zijn wij

Wij, de Imkers van La Reine houden op biologische wijze bijen en hebben passie voor de natuur. Daarom maken wij van 100% pure honing van nectar uit bloemen van Hollandse bodem, zuivere bijenwas, propolis en essentiële oliën de beste honingcrèmes voor een natuurlijke huidverzorging. Honingcrèmes uit het Groene Hart van Nederland.

Bijen zijn de bron van al onze producten

Wij hebben veel aandacht voor onze omgeving. Wij geloven dat natuurlijke producten beter zijn voor ons welzijn. Onze crèmes bevatten géén parabenen, géén siliconen, géén kleurstoffen, géén minerale oliën en géén parfum en zijn gemaakt met respect voor mensen, dieren en het milieu.

Uit passie voor bijen!

In 2012 zijn we La Reine begonnen met een missie: zo veel mogelijk mensen dichter bij de natuur brengen, door het verhaal van onze bijen te vertellen en mensen te verbinden en verwonderen. Het maakt ons heel blij dat onze natuurlijke honingcrèmes elk jaar opnieuw zo veel mensen heeft geholpen!

La Reine is Nederlands eerste Imkerij met een website op het gebied van natuurlijke crèmes. Hier vind je alles over natuurlijke huidverzorging. La Reine heeft maandelijks vele bezoekers op de website om te inspireren en geïnspireerd te raken over natuurlijke huidverzorging. Dat doen we o.a. door de beste tips te delen (kennisdeling) maar ook door professionals / ervaringsdeskundigen met elkaar te verbinden (hulp in de praktijk).

Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Uit passie voor bijen! Als dat lukt, is onze missie geslaagd.

What’s in it for you als je gaat bloggen op La Reine?

Wat heb jij daar dan aan? Een terechte vraag natuurlijk. Wat we doen is je blogbericht voorzien van een box met auteursinformatie en daarnaast een eigen auteurspagina op lareine.eu (zoals bijvoorbeeld deze) waar je jouw contactgegevens, diensten en backlink naar je website kunt vermelden.

De Imkers van La Reine hebben al meer dan 10 jaar een betrouwbare naam als autoriteit in de Nederlandse Bijenhouderij. Door onder je eigen naam waardevolle informatie te delen op ons blog positioneer jij je als professional die werkt met natuurlijke huidverzorging. Ben je bijvoorbeeld pedicure of specialist en bied je hier een dienst voor aan? Schrijf dan bijvoorbeeld over voetverzorging en ontvang automatisch gerichte leads via je lareine.eu profiel. Delen = vermenigvuldigen, hoe waardevoller jouw tips, des te meer lezers je diensten zullen overwegen.

Spelregels voor het bloggen

Om artikelen te publiceren en bloggen op La Reine hebben wij wel een paar spelregels opgesteld, dit om de kwaliteit te waarborgen:

  • We hebben voorkeur voor ervaring uit de praktijk.
  • Je artikel moet uniek zijn, geen duplicate content die elders ook online staat.
  • Schrijf vanuit je hart, gewoon zoals je het zelf voelt.
  • Meld je aan via ons contactformulier en beantwoord de volgende vragen.

Naam
Achternaam
Email adres
Website
Facebook profiel
Omschrijf kort wie je bent en waar je expertise ligt
Waar zou je over willen schrijven?
Heb je ervaring met bloggen/schrijven?

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);