Wandelwol anti-drukwol de oplossing bij blaren en voet-ongemak

Wandelwol: dé oplossing bij blaren en voet-ongemak

Wil jij ook lekker lopen zonder pijn? Heb je snel last van blaren en ander voetongemak? Met Wandelwol zeg je dag tegen blaren! Ontdek hoe je blaren voorkomt en kunt blijven lopen. 

wandelwol schaap

Hofleverancier van Wandelwol

Natuurlijk is het heerlijk om de hele dag te wandelen, lekker te sporten of ontspannen te shoppen. Maar soms kunnen pijnlijke voeten je plezier in de weg zitten. Wat kan je doen om op de been te blijven? De beste manier om een blaar te voorkomen is Wandelwol anti-druk wol!

wandelwol logo

100 % Natuurproduct

Van Nederlandse schapen!

wandelwol logo

Werkt druk-ontlastend

Voorkomt blaren en traumanagel

Eenvoudig aan te brengen

Ontlast pijnlijke likdoorns 

Wolvet verzorgt de huid

Ondersteunt huidherstel

Warme voeten in de winter

Verwarmt & verzacht wintertenen

Absorbeert transpiratievocht

Zorgt voor ventilatie

wandelwol pedicure nanda

De Dames van Wandelwol

Wandelwol is ontwikkeld door Medisch pedicure Nanda Van Spijker en Nagelstyliste Karin Schaeffer. Op hun zoektocht naar een natuurlijk product dat mensen helpt bij voet-ongemak ontdekten de Dames van Wandelwol de heilzame werking van Nederlandse Schapenwol. Sinds de lancering van Wandelwol hebben de Dames al heel veel mensen van hun klachten afgeholpen. (Foto: Nanda van Spijker)

wandelwol schapen lareine

Wat is Wandelwol?

Wandelwol is anti-drukwol en wordt gemaakt van 100% zuivere schapenwol. Niet elke wol is geschikt voor Wandelwol daarom selecteren zij de schapen zelf die in aanmerking komen als hofleverancier van Wandelwol. Na het scheren krijgt de wol een speciale behandeling. Wandelwol is rijk aan lanoline (wolvet) en bevat geen chemische toevoegingen. Wandelwol werkt druk-ontlastend en huidherstellend.

lareine voeten wandelwol

Lekker lopen zonder pijn

Op hoge hakken lopen is vaak pijnlijk en ongemakkelijk. Dit komt doordat het lichaamsgewicht voornamelijk de voorvoet belast. De druk die hierdoor ontstaat veroorzaakt pijn en een branderig gevoel. Door gebruik van Wandelwol ervaar je direct verlichting: geen pijn meer. De Wandelwol voelt zacht aan en geeft je het gevoel te lopen op wolken.

wandelwol lareine wandelschoen

Wandelen zonder pijn

Wandelwol is ideaal voor wandelaars, sporters en shoppers. De wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Ook zorgt wandelwol voor warme voeten in de winter en verkoelt de voeten in de zomer. De wol absorbeert transpiratievocht, ventileert en zeer geschikt bij pijnlijke likdoorns tussen de tenen en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Verwarmt en verzacht wintertenen.

wandelwol handleiding

Wandelwol & La Reine Honing voetcrème

Een goede voorbereiding bij het sporten of lange afstandswandeling is belangrijk bij het voorkomen van blaren en voetongemak. De natuurlijke voetcrème van La Reine combineert uitstekend met Wandelwol. Deze gouden combinatie staat garant voor veel loopplezier!

Overtuigd? Bestel nu!

Wandelwol anti-druk 

wandelwol antidruk 10g

€ 6,95

Zakje van 10 gram

Lekker lopen zonder pijn!

Wandelwol anti-druk

wandelwol antidruk 20g

€ 9,95

Zakje van 20 gram

Lekker lopen zonder pijn!

Wandelwol anti-druk

wandelwol antidruk 40g

€ 18,95

Zakje van 40 gram

Lekker lopen zonder pijn!

Niet goed? Geld terug!

Wij hanteren een 14 dagen niet-tevreden-geld-terug-garantie. Je mag Wandelwol 14 dagen uitproberen. Voldoet Wandelwol niet aan je verwachting, stuur ons dan een mailtje, daarna kun je jouw aankoop retour doen en krijg je het volledige aankoopbedrag van ons terug.

wandelwol garantie lareine